Kibar Feyzo Filmi Gerçek Oldu: 'Müdür WC' Açıklaması Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kibar Feyzo Filmi Gerçek Oldu: 'Müdür WC' Açıklaması Geldi

Düzce'de bir okul müdürüne özel Müdür WC yapıldığı bildirildi. Konu ile ilgili MEB'den açıklama geldi.

Yerel Haberler 16 Eylül 2022 11:04 0
Kibar Feyzo Filmi Gerçek Oldu: 'Müdür WC' Açıklaması Geldi

Bir okulda müdür için yapılan WC gündeme oldu.

Düzce'de , Düzce Mevlana Anadolu Lisesi'nden gelen görüntü sosyal medya üzerinde gündem oldu. Gelen görüntüde okul müdürüne özel bir tuvalet yaptırıldığı ve kapısına da kocaman harflerle Müdürü WC yazdırdığı görüldü. Söz konusu görüntü sosyal meyda üzerinde kısa sürede yayıldı ve büyük tepki çekti. 

Edinilen bilgilere göre bunun firma tarafından yapıldığı ve müdürün farketmesi sonrası okul müdürünün söz konusu yazıyı kaldırttığı öğrenildi.

FİRMA YANLIŞLIKLA YAPMIŞ

TV5'ten Alper İnaç'ın görüştüğü Okul Müdürü , konu ile ilgili yaptığı açıklamada söz konusu durumun bir hata sonucu olduğunu söyledi. Müdür, firmanın baskı hatası yaptığını öne sürdü.

Okul Müdürü Ardıç'ın gelen tepkiler sonrasında yazıyı kaldırttığı öğrenildi. İşte tepki çeken o yazı:

MEB'DEN AÇIKLAMA

"'Müdür WC' başlıklı haberler basında yer almıştır. Adı anılan okulumuzun tuvaletlerinde tadilat yapılmamış, fiziki ortam iyileştirme çalışmaları kapsamında okulun bütün kapılarına giydirme yapılmıştır. Okul idaresinin ve rehberlik servisinin bulunduğu katta ortak kullanılan tuvalet kapısına, ilgili firma tarafından sehven yapılan 'Müdür WC' baskısı, okul müdürümüz tarafından fark edilmiş, ivedilikle kapı giydirmesi sökülmüş, gerekli düzeltme yapılmıştır. Çeşitli mecralarda müdürlüğümüz ve okulumuz aleyhine yapılan söz konusu iddialar gerçeği yansıtmamaktadır."

AKILLARA KİBAR FEYZO GELDİ

Bu görüntü, Kibar Feyzo filminde Şener Şen'in "Ağanın p..u üzerine p.k olur mu la" sözünü akıllara getirdi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç