KİA Picanto Yeni Yıl Fiyat Listesi Açıklandı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KİA Picanto Yeni Yıl Fiyat Listesi Açıklandı!

Ucuz fiyatıyla dikkat çeken KİA Picanto'nun; yeni yıl fiyat listesi açıklandı! İşte haberin detayları...

Fiyat Listesi 25 Ocak 2024 0
KİA Picanto Yeni Yıl Fiyat Listesi Açıklandı!

Türkiye’de sıfır kilometre otomobiller için Ocak ayının geri sayımı başladı. 1 Şubat Perşembe gününe tam bir haftalık bir süre varken Ocak ayının fiyatları ile sıfır kilometre otomobil almak kazançlı bir işlem olabiliyor. Şubat ayı girdiğinde ise otomobil firmaları yeni fiyat listelerini devreye sokacaklar ve muhtemelen de araç fiyatlarına bir miktar zam yapılacak. Bundan dolayı 1 hafta içerisinde sıfır kilometre araç satın alanlar daha az ödeme yapmış olacaklar.

Discover the all-new Kia Picanto | Kia Ireland

KİA’NIN PAZAR PAYI ARTIYOR!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında son dönemlerde pazar payını sürekli yükselten bir Kia markası ile karşılaşılıyor. Her tarzda bir otomobil üretimi yapan firma tüm ihtiyaçlara karşılık verebiliyor. Özellikle elektrikli SUV modelleri ile dikkat çeken firma aynı zamanda ucuz araba kapsamına giren Kia Picanto ile de farklı niteliklere sahip müşterilere hitap edebiliyor. Modeline göre üstün nitelikli araçlar üretebilen Kia’nın otomobilleri oldukça tutulmaya başlandı.

UCUZ ARABA ARAYANA KİA PİCANTO!

Sıfır kilometre otomobil piyasasında bir ucuz araba gerçeği yaşanıyor. Firmalar alt segmentte üretilen araçlarını düşük fiyatla satışa çıkardıkları için bu araçlara da yüksek talep oluyor. Alım gücü daralanlar otomobil ihtiyaçlarını bu şekilde karşılıyorlar. Kia Picanto da bu tanıma giren bir otomobil olarak dikkat çekiyor. Firmanın en ucuz arabası olan Picanto için gittikçe yükselen bir müşteri kitlesi olduğu biliniyor.

De Kia Picanto | Kleine stadsauto met veel ruimte | Kia

KİA PİCANTO FİYAT LİSTESİ!

Kia Picanto için firma tarafından şu fiyat listesi açıklandı:

-Kia Picanto 1.0L 67 PS AMT Benzin Feel: 813.000 TL
-Kia Picanto 1.0L 67 PS AMT Benzin Cool: 858.000 TL
-Kia Picanto 1.2L 84 PS AMT Benzin Feel: 858.000 TL

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç