KİA Picanto Modelinin Şubat Ayı Fiyat Listesi Belli Oldu!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KİA Picanto Modelinin Şubat Ayı Fiyat Listesi Belli Oldu!

Türkiye'de satılan ucuz otomobillerden biri olan KİA Picanto'nun Şubat ayı güncel fiyat listesi açıklandı! İşte haberin detayları...

Fiyat Listesi 8 Şubat 2024 0
KİA Picanto Modelinin Şubat Ayı Fiyat Listesi Belli Oldu!

Sıfır kilometre otomobil satın alma planı yapanlar için Şubat 2024 fiyat listeleri belli oldu. Otomobil firmaları hem 2024 araçları satışa sundular hem de maliyet artışlarını fiyat listelerine yansıttılar. Bu yeni fiyatlar üzerinden otomobil satışları başlarken araç satın alacaklar planlarını ona göre yapmaya başladılar. Kia’nın ucuz otomobil modeli olan Kia Picanto için de yeni fiyatlar belli oldu.

UCUZ OTOMOBİLLERE TALEP BÜYÜK!

Otomobil fiyatları yükselirken insanların alım güçleri düşünce müşteri eğilimlerinde de değişiklikler olmaya başladı. İnsanlar sıfır kilometre araç almak istediklerinde ucuz otomobillere yöneliyorlar. Bunun için de firmaların alt segment araçlarında talep patlaması yaşanıyor. Fiyatı en çok merak edilen otomobiller bunlar olurken satış rakamları incelendiğinde bu net bir şekilde görülebiliyor.

Kia Picanto | Galeri | Hatchback | Kia Türkiye

KİA’NIN YILDIZI PARLIYOR

Türkiye’de otomobil piyasasında bazı markaların açık bir şekilde ağırlıkları bulunuyor. Bu markalar piyasayı yönlendirirken yıldızı parlayan markalar da dikkat çekiyor. Kia da yıldızı parlayan markalar arasında gösteriliyor. Kia’nın ürettiği araçlar büyük beğeni toplarken satış rakamlarını düzenli bir şekilde yükseltmesi bunun en büyük sonucu olarak gösteriliyor. Özellikle Kia’nın elektrikli modelleri piyasada ciddi bir alıcıya sahipler.

KİA PİCANTO FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Kia Picanto firmanın en ucuz otomobili olarak satışa sunuldu. Bu otomobilin 2024 versiyonlarının satış fiyatları belirlendi. Kia Picanto fiyatları 838.000 TL’den başlıyor. Bu fiyat araç sahibi olmak isteyenlerin makul görebileceği bir fiyat olurken rekabet edilen araçlar düşünüldüğünde müşterilerin oldukça kararsız kalabilecekleri görülüyor.

Yeni Kia Picanto detaylandı

Kia Picanto için yeni fiyat listesi şöyle:

-Kia Picanto 1.0L 67 PS AMT Benzin Feel: 838.000 TL
-Kia Picanto 1.0L 67 PS AMT Benzin Cool: 883.000 TL
-Kia Picanto 1.2L 84 PS AMT Benzin Feel: 883.000 TL

Tüm araba kampanyalarından anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç