KGM Memur Alımı Sonuçları Açıklandı: İşte KPSS 2022/7 Tercih Sonuçları ve KPSS Taban Tavan Puanları
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KGM Memur Alımı Sonuçları Açıklandı: İşte KPSS 2022/7 Tercih Sonuçları ve KPSS Taban Tavan Puanları

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı KGM memur alımı sonuçlarını açıkladı. İşte KPSS tercih sonuçları.

Kamu 26 Nisan 2022 14:16 0
KGM Memur Alımı Sonuçları Açıklandı: İşte KPSS 2022/7 Tercih Sonuçları ve KPSS Taban Tavan Puanları

Son dakika haberi: KArayolları kamu personeli alımı KPSS tercih sonuçları açıklandı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Yapılan açıklamada KPSS 2022/7 kapsamında KArayolları Genel Müdürlüğü bünyesine yapılan memur alımının başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi. ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada sonuçların Sonuç Açıklama Sistemi üzerinden kamuoyuna duyurulduğuna yer verildi.

 

"KPSS-2022/7: Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları Açıklandı" başlığı ile yayımlanan KPSS sonuç duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

"14 – 21 Nisan 2022 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2022/7 Karayolları Genel Müdürlüğünün sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına 26 Nisan 2022 tarihinde saat 14.00’ten itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile erişebileceklerdir."

SONUÇ SORGULAMA EKRANI

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada sonuçların ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi üzerinden kamuoyuna duyurulduğuna yer verildi. KPSS-2022/7: Karayolları Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçlarına gitmek isteyen adayların aşağıdaki sayfaya gitmesi gerekmektedir.

 

https://sonuc.osym.gov.tr/Sorgu.aspx?SonucID=9442

 

KPSS TABAN TAVAN puanları

KPSS taban ve taban puanları açıklandı. Lisans mezunu 163 kadro için 16 bin 447 kişi tercih yaptı ve 163 kadroya da herkes yerleşti. Ön lisans mezunu kadrolara ise 1777 kişi tercih yaptı ve 61 kadronun tamamına yerleştirme yapıldı. 

Lisans mezunu kadrolara yapılan atamalarda taban puanlar şu şekilde oldu:

Ön lisans kadrolara yapılan atamalarda ise KPSS taban puanları şu şekilde oldu:

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç