KGM 3 bin personel ve işçi alımı başvurusu başlıyor 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KGM 3 bin personel ve işçi alımı başvurusu başlıyor 2023

Karayolları Genel Müdürlüğü KPSS'siz 3 bin işçi alımı yapacağını duyurdu. İlanın başvuru bilgileri ve başvuru detayları finans7'de.

İŞKUR İlanları 30 Nisan 2023 15:32 0
KGM 3 bin personel ve işçi alımı başvurusu başlıyor 2023

KGM işçi alımı başvurusu başlıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bir açıklama yapıldı ve 3 bin işçi personel alımı başvurusunun 2 Mayıs tarihinde başlayacağına yer verildi. Peki KGM işçi alımı personel alımı başvurusu nasıl yapılacak? Başvuru şartları nelerdir? Karayolları Genel Müdürlüğü işçi alımı müracaatı nasıl olacak? İşte başvuru şartları ve detayları:

"İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden "İş Arayan" linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son müracaat tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü mesai bitimine kadar uzatılır" ifadeleri ile yayınlanan son dakika açıklamasında kadrolar, başvuru şartları ve başvuru bilgileri şu şekilde verildi:

Aşağıdaki fotoğrafların büyük hali için TIKLAYIN

KADROLAR ve ÖZEL ŞARTLAR

KPSS puan şartı aranmadan söz konusu personel alımları yapılacak. Kura ile yapılacak alımın sürecini aktaracağız. Haberdar olmak için TIKLA İNDİR

BAŞVURU NASIL YAPILACAK?

Karayolları Genel Müdürlüğü personel ve işçi alımı başvurusu internet üzerindne alınacak. Türkiye İş Kurumu esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden yapılacak başvurular 2 Mayıs tarihinde başlayacak. KGM işçi alımı ilanı geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç