Kerem Kınık neden istifa etti?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kerem Kınık neden istifa etti?

Son dakika haberi: Kerem Kınık'ın Kızılay'dan istifa etmesi sonrası merak edilen konu, neden istifa ettiği konusu oldu.

Haberler 12 Mayıs 2023 15:40 0
Kerem Kınık neden istifa etti?

Kızılay Başkanı neden istifa etti?

Az önce gelen son dakika haberinde Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın istifa ettiği belirtildi. Peki Kerem Kınık neden istifa etti?

FAHRETTİN KOCA TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca geçen gün yaptığı açıklamada Kerem Kınık'a tepki gösterdi ve “Kızılay hizmet ediyor. Eyvallah bunda hiç şüphe yok. Gerçekten çok çalışan kardeşlerinizin olduğunu biliyoruz. Memleketin bütün insanlarının sadece kan ihtiyacını karşılaması organize etmiş olması bile çok önemli. Ama bazen algılar olguların önüne geçiyor. Ve biz bu algıya sebep veriyorsak gereğini yapmalıyız. Bir kişinin bile kan vermesini etkileyebilecek bir algıya sebep olabiliyorsak, biz orada durmamalıyız. Kanaatim bu" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN DÜN TEPKİ GÖSTERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise dün canlı yayında yaptığı açıklamada, "Bu konu beni de ciddi manada üzmüştür. Kızılay böyle bir işe giremez, süratle bu işi düzeltmesi gerekir. Biz Kızılay'ı çadır üretiminde daha aktif hale gelmesi için sürekli teşvik ettik. 6 Şubat olayında Türkiye olmayıp başka ülke olsa başlarına neler gelecekti. Şu an enkaz çalışmalarına varıncaya kadar bitirdik. Köy konutlarını teslim etmeye başladık. Kalıcı konutları yapıyoruz. Teslim törenleri başladığında vatandaşlarımızı rahatlatacağız" dedi.

Deprem sonrası AHBAP'a çadır sattığı ve kan bulmada yaşanan sıkıntılar nedeniyle tepkilerin odağında olan Kerem Kınık'ın istifa etmiş olduğu tahmin ediliyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç