Kerem Kınık Kızılay'dan istifa edecek mi? Cevap verdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kerem Kınık Kızılay'dan istifa edecek mi? Cevap verdi

Son dakika haberi: Kızılay Başkanı Kerem Kınık yaptığı son dakika açıklamasında istifa edecek mis sorusuna yanıt verdi.

Haberler 28 Şubat 2023 10:01 0
Kerem Kınık Kızılay'dan istifa edecek mi? Cevap verdi

Kızılay Başkanı'ndan istifa açıklaması.

Deprem günü Ahbap'a çadır satma olayından sonra istifa iddiaları sosyal medya üzerinde çokça dolaşan Kızılay Başkanı Kerem Kınık, istifa edecek mi? sorusuna cevap verdi. 

Hükümete yakınlığı ile bilinen Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat'a açıklamalarda bulunan Kızılay Başkanı Kerem Kınık, "Depolarda çadir görüntüsü gerçek mi?" sorusuna yanıt verdi. Kınık, o görüntülerin gerçek olmadığını söyleyerek, "Gerçek değil. O görüntüler Trakya depolarından yükleme yapılmadan önce çekilmiş. Depoların son halini yani bomboş olduğunu sosyal medya hesabımdan paylaştım" ifadelerini kullandı.

"SATMAK ZORUNDAYIZ"

Kızılay'ın çadır satma meselesine değinen Kerem Kınık, "Kızılay’a bağlı ve derneğin de satın aldığı şirket, çadır satmak zorunda. Çadır üretiminin bir maliyeti var. Bu maliyeti karşılamak zorundayız. Biz bir derneğiz. Aksi halde kamu zararı olur" dedi ve satılan çadırların parası ile ne yapıldığını söyleyerek, "Derneğin satın aldığı çadırların parası ile de yeni çadırlar üretiliyor. Kızılay Çadır ve Tekstil şu an tam kapasite çalışarak günde yaklaşık bin çadır üretiyor ve üretilen her çadır AFAD’a gidiyor. Şu an depolarımızda sıfır çadır var" ifadelerini kullandı. 

İSTİFA EDECEK Mİ?

Kızılay Başkanı Kerem Kınık yaptığı son dakika açıklamasında istifa sorusuna cevap verdi. Kınık açıklamasında,  "Vicdanının rahat olup olmadığını, istifa edip etmeyeceği" sorusuna şu şekilde yanıt verdi: "Seçilmiş bir isim olarak görev yapıyorum. Ortaya böyle bir başarı konulmuşken goygoycuların lafı ile hareket etmem"

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç