Kendi işini kuracaklara 150 bin TL verilecek: Seçim müjdesi başvuru tarihi açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kendi işini kuracaklara 150 bin TL verilecek: Seçim müjdesi başvuru tarihi açıklandı

Son dakika haberi: Kendi işini kuracak gençlere müjde geldi ve 150 bin TL destek başvuru tarihi açıklandı. İşte başvuruya ilikin bilgiler.

İş Dünyası 4 Şubat 2024 2
Kendi işini kuracaklara 150 bin TL verilecek: Seçim müjdesi başvuru tarihi açıklandı

Kendi işini kuracaklara 150 bin TL verilecek: Başvuru tarihi açıklandı.

Kendi işini kuracak gençlere faizsiz şekilde verilecek 150 bin TL'lik kredi için son dakika açıklaması geldi. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada kendi işini kuracak gençlere faizsiz kredi desteği vereceklerini söyledi.

Evlilik kredisinden daha fazla potansiyeli olan söz konusu destek ile ilgili açıklama yapan Bakan Göktaş, şu ifadeleri kullandı:

"Bir müjdeyi de gençlerimizle paylaşmak istiyorum. Bir süredir üzerinde çalıştığımız Aile ve Gençlik Fonu üzerinde çalışmalaırmızı tamamladık. İlk defa deprem bölgesinde uygulayacağımız Aile ve Gençlik Fonu başvurularını 15 Şubat'ta almaya başlayacak. Başvurular Bakanlığımızın web sitesi olan aile.gov.tr üzerinden e devlet aracılığıyla alacağız.

Deprem bölgesinde aile kurma yolunda ilk adımı atacak gençlerimize faizsiz kredi imkanı sunacağız. Gençlerimiz bu proje ile aynı zamanda kendi projelerini de hayata geçirebilecekler"

KENDİ İŞİNİ KURACAKLARA 150 BİN TL FAİZSİZ KREDİ VERİLECEK

Aile ve Gençlik Fonuna başvuru yapan ve kendi işini kurmak isteyenlere 150 bin TL verilecek. 2 yıl geri ödemesiz olacak kredinin geri ödemesiz faizsiz şekilde olacak.

BAŞVURU TARİHİ AÇIKLANDI

Gelen son dakika açıklamasına göre başvurular 15 Şubat 2024 tarihinde başlayacak. İlk olarak deprem bölgesinde yaşayan gençler söz konusu programa başvuru yapabilecek. Daha sonra diğer illerdeki gençler için de iş kurma kredisi başvurusu alınacak. Başvuru ekranı e devlet'te açıldığında bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 5 Ay Önce
Ne var ne yok deprem bölgesine aktarın olsa Biz oyumuzu direkt AKP'ye veriyoruz o çıkmayan yere hibe ev verdiniz hibe iş yeri verdiniz Biz de burada deprem sigortası ödeyelim Ah ne güzel dünya sigorta ödemeyenlerin hepsine beleş ev Deprem sigortasını niye yaptırıyoruz Madem devlet ev verecek iş yeri verecek
Ziyaretçi 5 Ay Önce
Şartlar neler