Kenan Işık'ın Sağlık Durumu Hakkında Son Dakika Açıklaması
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kenan Işık'ın Sağlık Durumu Hakkında Son Dakika Açıklaması

Son dakika haberi: Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında son dakika açıklaması geldi.

Sağlık 8 Ara 2022 16:43 0
Kenan Işık'ın Sağlık Durumu Hakkında Son Dakika Açıklaması

Kenan Işık'ın son durumu açıklandı. 

Bundan 8 sene önce düşen ve komaya giren, Kim Milyoner Olmak İster'in sunucusu Kenan Işık'ın son durumu hakkında açıklama geldi. Ünlü oyuncu ve Spiker Işık'un 2014 senesinde spor sonrası girdiği saunada fenalaşarak dengesini kaybederek düştü ve kafasını vurdu.

Olaydan sonra 4 saat amaliyatta kalan KEnan Işık'un hayati tehlikeyi atlattığı ancak bilincinin kapalı olduğu bildirilmişti. 8 seneden bu yana bilinci hala kapalı.

Kenan Işık hakkında sosyal medya üzerinde çokça iddialar dolaştı. Öldüğü yönünde dolaşan iddialar sonrası Kenan Işık'ın durumu açıklandı.

8 YILDA NELER OLDU NELER?

Kenan Işık'ın bilincinin kapalı olduğu süreçte Türkiye'de olan olaylar sonrası sosyal medya üzerinde "Şimdi uyansa daha büyük bir şoka girip yeniden uyur" yorumlar yapıldı ve bu yorumlar tepki çekti.

SON DURUMU AÇIKLANDI

Kenan Işık'ın son durumu açıklandı. Arkadaş Ozan Zeybek yaptığı son dakika açıklamasında ünlü oyuncuya iyi bakıldığı ve Işık'uın vücudunda herhangi bir yaralama, herhangi bir kilo kaybı olmadığı bildirildi. Durumunun ise hala aynı olduğu, bir değişiklik olmadığı bildirildi.

Finans7.com | Ankara 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç