Kemal Kılıçdaroğlu'nun Evinin Elektriğini Kestiler
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Evinin Elektriğini Kestiler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu yaptığı son dakika açıklamasında evinin elektriğinin kesildiğini söyledi.

Siyaset 21 Nisan 2022 12:43 0
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Evinin Elektriğini Kestiler

Son dakika haberi: Kemal Kılıçdaroğlu'nun elektriğini kestiler.


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir son dakika açıklamasında bulundu ve evinin elektriğinin kesildiğini söyledi. Sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaşan Kılıçdaroğlu, eşinin az önce kendisine haber verdiğini ve elektriklerinin kesildiğini söyledi.


Twitter'dan video yayınlayan Kılıçdaroğlu, söz konusu videosunu "Eşimden az önce haber geldi, bugün elektriğimizi kesmişler. Buna maruz kalan milyonlar için çıktım bu yola. Bu eylemim bir sivil itaatsizlik çağrısı değildir. Bir direniştir. Eylemim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak içindir." ifadeleri ile paylaştı. Videoda Kılıçdaroğlu şu ifadeleri kullandı:


"Eşimden az önce bir haber geldi. Bugün elektriğimizi kesmişler. Hepimizin malumu milletimiz çok zor günlerden geçiyor. Hanelerin belini büktüler. Enerjiye yaptıkları zamlar üç yılda yüzde 400'ü aştı. Tam yüzde 400. Geri çekin zamları dedim geri çekmediler. Oysa ki enerji temel bir insan hakkıdır. Ekmek gibidir, su gibidir, hava gibidir. Hakkındır elektrik ey halk.


Şimdi gelelim en can alıcı soruya: 2021'de kaç abonenin elektriği kesildi derseniz? 2021 yılında toplamda 3 milyon 449 bin 344 abonenin elektriği kesildi. 4 milyon abone ya kişi değil abone. Kaç kişi demek bunun hesabını varın siz yapın. Çektiğimiz, size yapılan çileye bakın Allah aşkına. Et ve Süt Kurumu'na yatağa aç giren çocuklar için gittim. Oysa zavallı yoksul çocuklarımız hem aç hem ışıksız giriyor yataklara. Bu eşkıya düzenine karşı faturamı ödemeyeceğimi söyledim. Ödeyemeyeceğimden değil. Ödeyebilirim. Ama bu nasip kısmet uğruna verilen kavgada yerimiz belli olsun istedim. Halil İbrahim Sofrasına ben de oturmak istedim .Ödemedim. Ödeyemeyenlerin sesi olmak istedim. Bundan sonraki süreci konuşmak üzere tüm halkımı akşam 21 sularında ekran başına davet ediyorum. Görüşmek üzere."


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç