Kemal Kılıçdaroğlu'nun Evine Ne Kadar Elektrik Faturası Geldiği Belli Oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kemal Kılıçdaroğlu'nun Evine Ne Kadar Elektrik Faturası Geldiği Belli Oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun evine gelen 3 aylık elektrik faturasının ne kadar olduğu belli oldu.

Finans Magazin 21 Nisan 2022 18:06 0

Kemal Kılıçdaroğlu'na gelen 3 aylık faturanın ne kadar olduğu belli oldu. Selvi Kılıçdaroğlu adına olan abonelik, 3 aylık borcu ödenmediği için kesildi.


Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir video yayımladı. Twitter adresi üzerinden yayımladığı videoda Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce dediği gibi elektrik faturasını ödemediğini , 3 ay ödemedikten sonra bugün elektriklerinin kesildiğini söyledi. Eşinin az önce aradığını ve elektriklerin kesildiğini söyleyen Kılıçdaroğlu, geçen sene 3 buçuk milyon civarında evin elektriğinin bu şekilde kesildiğini söyledi.


YÜKSEK ZAMLARA TEPKİ İÇİN ÖDEMEDİ

2022 yılına girilmesi ile birlikte elektrik tarifelerinde ciddi artışlar meydana geldi. Yüzde 50-10'leri aşan elektrik zamları vatandaşların tepkisine neden olurken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gelen zamların geri çekilmesini talep etti. Ancak bu talep karşılık görmedi. Bunun üzerine Kılıçdaroğlu elektrik faturasını ödemeyeceğini söyledi.


3 ay önce gelen bu açıklamadan sonra elektrik faturasını ödemeyen Kemal Kılıçdaroğlu'nun evinin elektriği bugün kesildi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan ve "Faturamı ödeyebilirim ama bu nasip-kısmet uğruna verilen kavgada yerimiz belli olsun istedim. Halil İbrahim sofrasına ben de oturmak istedim. Ödemedim. Ödeyemeyenlerin sesi olmak istedim." diyen Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturasının ne kadar olduğu ortaya çıktı.


3 AYLIK BORÇ 1030 LİRA

3 ay ödemeyince kesilen elektrik faturasının detayları belli oldu. Gazeteci İsmail Saymaz yaptığı son dakika açıklamasında CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun 3 aylık faturasının 1030 lira seviyesinde olduğunu söyledi. Konu ile ilgili gelen bir diğer fotoğrafta ise elektrik faturasının Selvi Kılıçdaroğlu üzerine olduğu öğrenildi. 1030 liralık elektrik faturası 3 aylık. Bu 3'e bölündüğünde ayda ortalama 343 liralık elektrik tüketimi yapıyorlar.



Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç