Kayseri'den Son Dakika Haberi: Feci Trafik Kazasında 4 Ölü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kayseri'den Son Dakika Haberi: Feci Trafik Kazasında 4 Ölü

Son dakika haberi: Kayseri'den gelen son dakika bilgisinde feci kazada 4 kişinin öldüğüne yer verildi.

3.Sayfa 24 Mayıs 2022 11:23 0
Kayseri'den Son Dakika Haberi: Feci Trafik Kazasında 4 Ölü

Kayseri'den son dakika haberi geldi. Az önce meydana gelen feci trafik kazasında çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

Kayseri'den gelen son dakika bilgilerine göre Kayeri Niğde Karayolu üzerinde , İncesu İlçesi Saraycık Mahallesi mevkisinde feci bir kaza oldu. Sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen bir otomobil, Saraycık Mahallesi mevkisinde asfalt yüklü olan bir kamyona arkadan çarptı. 

Otomobilin kamyona arkadan çarpması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında ortalık savaş alanına döndü. :Otomobil hurdaya dönerken bölgede can pazarı yaşandı. Hemen çevredeki vatandaşlar yardım için kaza bölgesine gelirken durum polis, jandarma ve 112 acil sağlık ekipleri ile itfaiye ekiplerine bildirildi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekibi ile polis geldi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri ile sağlık personellerinin çalışmasında kaza geçiren araçtaki kişiler çıkarıldı. 

Araçtan zorlukla çıkarılan kişilere ilk müdahale sağlık personelleri tarafından yapıldı. Olay yerinde yapılan ilk incelemede kaza sonucu 3 kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi. 2 kişi ise ağır yaralı halde hemen hastaneye kaldırıldı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan 2 yaralıdan birinin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ve hayatını kaybettiği açıklandı. Diğer ağır yaralı vatandaşın tedavisine devam ediliyor. 

Olay yerine gelen polis ile jandarma ekipleri,  kazanın nedenini araştırmaya başladı. Kaza sonucu vefat edenlerin cansız bedenleri, olay yeri savcısının incelemesinen sonra morga kaldırıldı. 

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Finans7.com  | Kayseri

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç