Kayseri'den son dakika haberi: Feci trafik kazasında 3 ölü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kayseri'den son dakika haberi: Feci trafik kazasında 3 ölü

Kayseri'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde feci trafik kazasında 3 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

3.Sayfa 8 Şubat 2024 0
Kayseri'den son dakika haberi: Feci trafik kazasında 3 ölü

Kayseri'de feci kazada 3 kişi hayatını kaybetti.

Kayseri'den bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre A.A. adlı kişinin kullandığı araba ile yabancı bir kişinin kullandığı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi üzerine yoldan çıktı ve Kayseri Ankara kara yolu üzerinde Süksün Zafer Mahallesi yakınlarında çarpıştı.

İki aracın çarpışması sonucu meydana gelen feci trafik kazasında ortalık kan gölüne döndü. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede bölgeye gelen ekipler, yaptığı ilk incelemede araba sürücüsü ve yabancı uyruklu 2 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti.

Yapılan incelemede aynı arabada bulunan yabancı uyruklu 3 kişi ile diğer otomobil sürücüsü A.A. adlı kişinin ise yaralı olduğu tespit edildi.

İlk müdahaleleri bölgede yapılan bu kişiler, ambulanslarla çevrede bulunan yakındaki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedeni ise, savcı ve olay yeri incelemesi sonrası Kayseri Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: Finans7

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç