Kayseri'de 14 Kişinin Kuyuya Atıldığı İddiası Asılsız Çıktı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kayseri'de 14 Kişinin Kuyuya Atıldığı İddiası Asılsız Çıktı

Kayseri Kocasinan'da polise gelen ihbarda, 14 kişinin kuyuya atıldığı iddia edildi. Korkunç iddia sonrası harekete geçen ekipler, incelemede bir şeye rastlamadı.

Son Dakika 30 Mart 2022 12:22 0
Kayseri'de 14 Kişinin Kuyuya Atıldığı İddiası Asılsız Çıktı

Korkunç iddia polisleri harekete geçirdi: 2 kuyuya 14 kişinin atıldığı ve toprakla üzerlerinin örtüldüğü iddia edildi. Bu iddiaların polise bildirilmesi sonrası polis bölgeye gitti ve inceleme başlattı.


Kayseri'nin Kocasinan İlçesi'ne bağlı olan Ahi Evran Mahallesi'nde , 412. sokakta meydana gelen olayda O.M. isimli bir kişi, 112 'yi aradı ve sokak üzerinde bulunan 2 kuyuya 14 kişinin atıldığını ve üzerlerinin toprakla örtüldüğünü iddia etti ve yardım istedi. Hayrete düşüren ihbar sonrası bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.


Bölgeye gelen ekipler incelemelere başladı. "Kuyudan gelen sesleri duyuyorum, siz duymuyor musunuz" diyen kişi, kuyuların yerlerini polislere ve itfaiye ekiplerine gösterdi. Bölgede inceleme yapan, kuyuya inen itfaiye ekipleri, kuyularda herhangi olumsuz bir duruma rastlamadı. Bunun üzerine O.M. isimli şahıs gözaltına alındı ve karakola götürüldü. Olayla ilgili inceleme devam ediyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç