Kayseri, Kastamonu, Kırıkkale'ye TOKİ Evleri Yapılacak! Başvuru Ne Zaman 2022?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kayseri, Kastamonu, Kırıkkale'ye TOKİ Evleri Yapılacak! Başvuru Ne Zaman 2022?

TOKİ 150 bin sosyal konut kapsamında 81 şehre binlerce konut yapacak. Konut başvuru bilgileri ve Kayseri, Kastamonu ve Kırıkkale'ye yapılacak konutların sayısı haberimizde...

Emlak 4 Haz 2022 18:40 0
Kayseri, Kastamonu, Kırıkkale'ye TOKİ Evleri Yapılacak! Başvuru Ne Zaman 2022?

Kayseri, Kastamonu ve Kırıkkale TOKİ evleri başvurusu ne zaman?

TOKİ 150 bin sosyal konut projesinde detaylar belli olmaya başladı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı son dakika açıklamasında vatandaşların aidat öder gibi para vererek ev sahibi olacağını söyledi. 

Bakan Kurum konu ile ilgili yaptığı açıklamada , "Vatandaşımızın adeta aidat öder gibi bir bedel ödeyerek ev sahibi olması ile ilgili projeyi başlatıyoruz. Cumhurbaşkanımız Ağustos ayında projeyi kamuoyuna açıklayacak." ifadelerini kullandı. 

KAYSERİ'YE TOKİ EVLERİ YAPILACAK

Son 100 bin sosyal konut projesinde Kayseri'ye toplamda 1.480 konut yapılmış ve 1.480 aile ev sahibi yapılmıştı. Bu sene yapılacak 150 bin konutta Kahramanmaraş'a 2 bin 500 civarında konut yapılması bekleniyor. Sizce 2 bin 500 yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

KASTAMONU'YA YENİ TOKİ EVLERİ YAPILACAK

TOKİ 150 bin sosyal konut kapsamında Kastamonu'ya yüzlerce yeni konut yapılacak. Yapılan son 100 bin sosyal konutta Kastamonu'ya 400 konut yapılmıştı. Yeni konut kampanyasında toplamda 600 civarında yeni konut yapılması bekleniyor. Sizce 600 yeterli mi ? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

KIRIKKALE'YE YENİ TOKİ EVLERİ YAPILACAK

Kırıkkale'ye 150 bin sosyal konut projesi kapsamında binlerce yeni konut yapılacak. Son 100 bin sosyal konutta Kırıkkale'ye ve ilçelerine 524 konut yapılmıştı. 150 bin sosyal konutta Kırıkkale'ye 800 civarında ev yapılması planlanıyor. Sizce 800 az mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

BAŞVURU TARİHİ

TOKİ başvurusu Ağustos ayında başlayacak. Başvuru başladığında bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Kaynak: Finans7.com

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç