Kayseri, Antalya, Van, Trabzon ve Şanlıurfa Lise Taban Puanları 2022 Yüzdelik Dilimleri
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kayseri, Antalya, Van, Trabzon ve Şanlıurfa Lise Taban Puanları 2022 Yüzdelik Dilimleri

Kayseri, Antalya, Van, Trabzon ve Şanlıurfa'da yaşayanlar, liselerin taban puanlarını , yüzdelik dilimlerini araştırmaya başladı.

Sınav 29 Haz 2022 23:31 0
Kayseri, Antalya, Van, Trabzon ve Şanlıurfa Lise Taban Puanları 2022 Yüzdelik Dilimleri

Kayseri, Antalya, Van, Trabzon ve Şanlıurfa lise taban puanları 2022.

Milli Eğitim Bakanlığı 2022 yılı liselere giriş sınavı sonuçları ile birlikte öğrenciler, liselerin taban puanlarını araştırmaya başladı. En çok araştırılan iller ise Kayseri lise taban puanları, Antalya lise taban puanları, Van lise taban puanları, Trabzon lise taban puanları ve Şanlıurfa lise taban puanları oldu. 

Bu illerde yaşayanlar, liselerin geçen sene kaç puanla kapattığını araştırmaya başladı. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu liselerin taban puanlarına bu yazımızda yer veridk.

KAYSERİ LİSE TABAN PUANLARI 2022 YÜZDELİK DİLİMLERİ

Kayseri'deki liselerin kaç puanla alım yapacağı, kaç yüzdelik dilimle öğrenci alacağına 2021 yılı yerleştirmelerinden bakabiliriz. Aşağıdaki linkte geçen senenin taban puanları var.

Siz Kayseri'de hangi liseyi yazacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

ANTALYA LİSE TABAN PUANLARI 2022 YÜZDELİK DİLİMLERİ

Antalya'da sınava giren ve ikametleri Antalya'da olan öğrenciler, liselerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Güzel bir lisede okumak isteyen öğrenciler için taban puanlar aşağıdaki linkte verilmiştir.

Siz Antalya'da hangi liseyi yazacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

VAN LİSE TABAN PUANLARI 2022 YÜZDELİK DİLİMLERİ

İnternet üzerinde LGS sonuçları ile birlikte en çok aranan taban puanlar, Van'daki liselerin taban puanları oldu. Van'da yaşayan ve güzel bir lisede okumak isteyen öğrenciler, aldıkları puanla hangi liseye yerleşebileceklerini araştırmaya başladı. Biz de aşağıdaki linkte geçen senenin taban puanlarına yer verdik.

Siz Van'da hangi liseyi yazacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

TRABZON LİSE TABAN PUANLARI 2022 YÜZDELİK DİLİMLERİ

Trabzon'da yaşayan ve LGS'ye giren öğrenciler, liselerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Aşağıdaki link üzerinden Trabzon'daki liselerin taban puanlarına ve yüzdelik dilimlerine gidebilirsiniz.

Siz Trabzon'da hangi liseyi yazacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

ŞANLIURFA LİSE TABAN PUANLARI 2022 YÜZDELİK DİLİMLERİ

Şanlıurfa'da yaşayan ve LGS'ye giren öğrenciler, liselerin taban puanlarını araştırmaya başladı. Aşağıdaki link üzerinden Şanlıurfa'daki liselerin taban puanlarına ve yüzdelik dilimlerine gidebilirsiniz.

Siz Şanlırfa'da hangi liseyi yazacaksınız? Aşağıdaki yorum kısmından yazarak diğer öğrencilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

Not: Yukarıdaki tablolarda yer alan bilgiler 2021 yılının yerleştirmelerine göre verilmiştir. Bu sene yapılacak yerleştirmelerde puanlar aşağı yukarı farklılık gösterebilir. 

Aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı ücretsiz şekilde cep telefonunuza indirerek LGS sürecinden haberdar olabilirsiniz.

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Kaynak: https://egitimgo.net/lise-taban-puanlari-ve-yuzdelik-dilimleri-lgs-meb/

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç