Kaynaşlı'da Feci Kaza: TIR Şoförü Geri Geri Giderken Babasını Ezdi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kaynaşlı'da Feci Kaza: TIR Şoförü Geri Geri Giderken Babasını Ezdi

Düzce'den gelen son dakika bilgilerine göre yanlış istikamete giren ve otoyolda doğru istikamete girmek için geri geri gelen kişi, kendisine muavinlik yapan babasını ezdi.

3.Sayfa 3 Nisan 2022 09:08 0
Kaynaşlı'da Feci Kaza: TIR Şoförü Geri Geri Giderken Babasını Ezdi

Düzce'den acı bir haber geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre Kaynaşlı gişelerinde meydana gelen feci kazada bir kişi, TIR'la geri geri giderken muavinlik yapan babasını ezdi ve baba hayatını kaybetti.


Bugün sabah saatlerinde Düzce 'den acı bir olayın bilgisi geldi. Gelen bilgilere göre kazanın bugün sabah saatlerinde meydana geldiğine yer verildi. TEM otoyolu Kaynaşlı gişelerinde meydana geldiği bildirilen olayla ilgili gelen son dakika bilgilerine göre Kaynaşlı gişelerinden TEM otoyolu istikametine giren ve burada yoluna devam etmek isteyen :Miktad E isimli kişinin kullandığı TIR, yanlış istikamete girdi. Ankara istikametine girmek isteyen sürücü , yanlışlıkla İStanbul istikametine doğru girdi. Kısa süre sonra yanlış istikamete girdiğini ve burada gittiğini fark eden kişi otoyolda geri geri gelmek istedi. TIR içinde olan baba Niyazi Erdoğan ise araçtan indi ve oğluna muavinlik yaparak yardımcı olmaya çalıştı.


Geri geri otoyolda giden ve Ankara istikametine girmek isteyen sürücü, geri geri gelirken babasını ezdi. Fark etmeden babasını ezen kişi, onu 10 metre kadar yerde sürükledi. Daha sonra Miktad E. TIR'ı geri geri yanaştırıp park etti. Babasını bekleyen sürücü, onun gelmediğini görünce tedirgin oldu. Onu aramaya başlayan kişi, babasının yerde hareketsiz şekilde yattığını fark etti. Büyük bir şok ile karşılaşan sürücü, durumu hemen 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Durum bölge trafik ekiplerine de bildirildi ve bölgeye ekipler geldi.


İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede baba Niyazi Erdoğan'ın hayatını kaybettiğini tespit etti. Kaza bölgesine gelen jandarma ekipleri incelemelerde bulundu. Talihsiz bir kaza ile hayatını kaybeden baba Niyazi Erdoğan'ın cansız bedeni, adli tıp morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç