Kayıp Kediyi Bulana 10 Bin TL Ödül Verecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kayıp Kediyi Bulana 10 Bin TL Ödül Verecek

Son dakika haberi: Kedisi Mars'ı kaybeden kişi, sokak sokak onu arıyor. Kediyi bulana 10 bin lira ödül verilecek.

Yaşam 9 Mayıs 2022 18:31 0
Kayıp Kediyi Bulana 10 Bin TL Ödül Verecek

Kedisini bulana 10 bin lira para verecek.

İstanbul'un Silivri İlçesi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgisine göre bir kadın , kaybolan kedisini bulana 10 bin liralık para ödülü vereceğini söyledi. Para ödülü nakit olarak kediyi bulana verilecek.

1 MAYIS'TA KAYBETTİ

1 Mayıs 2022 günü 20 yaşındaki Berfin Akbaş isimli kadın kedisini kaybetti. Mars adını verdiği kedisini çok sevdiğini söyleyen kadın, kedisini çok özlediğini ve onu bulana para ödülü vereceğini söyledi. 1 Mayıs günü kedisini kaybettiğini söyleyen kadın, sokak sokak dolaştığını ve kedisini aradığını söyledi. 

İlk olarak kedisini bulana 2 bin 500 lira ödül vereceğini söyleyen kadın, daha sonra ödülünü 10 bin liraya kadar çıkardığını söyledi. Sokak sokak gezdiğini söyleyen, sokaklara duvarlara, ağaçlara broşür asan kadın ,kedisi Mars'ı çok özlediğini ve onu bulmaktan hiçbir zaman umudunu kaybetmediğini söyledi. 

Akbaş yaptığı açıklamada, “Ön patisinde zaten küçük bir kırık vardı, yanlış kaynamış. Birazcık yan basıyordu. Yine de biz onu sahiplendik, onu biz çok özledik. Umarım bir an önce bulunur. Ben kedimi çok özledim. Her yerde onu arıyorum. Sahile de geldik, burada çok fazla insan var. Kayıp ilanı dağıtarak, kedimi aramaya devam ediyorum. Bulana 10 bin TL para ödülü vereceğiz. İlk olarak 2 bin 500 TL ödülle başlamıştık, şimdi ise 10 bin TL yaptık. Kedimi umutla bekliyorum, onu çok özledim. Umarım birileri bulur.” ifadelerini kullandı. 

İşte o kedinin fotoğrafı:

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç