Kasım Ayı Bekçi Alım İlanı Yayınlandı! 18-55 Yaş Arası Herkes Başvuru Yapabilir
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kasım Ayı Bekçi Alım İlanı Yayınlandı! 18-55 Yaş Arası Herkes Başvuru Yapabilir

Bekçi olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün web sitesinde çarşı ve mahalle bekçisi alımı için ilanlar yayımlandı.

Bekçi Alımı 2 Kasım 2022 20:40 0
Kasım Ayı Bekçi Alım İlanı Yayınlandı! 18-55 Yaş Arası Herkes Başvuru Yapabilir

Kasım ayı Çarşı ve Mahalle Bekçisi alım ilanları yayınlandı.

İŞKUR üzerinden yeni personel alım ilanları yayınlanmaya devam ediyor. Hemen hemen sektörde de olmak üzere personel alım ilanı yayınlayan İŞKUR çarşı ve mahalle bekçisi alım ilanlarını duyurdu.Yayımlanan ilana göre 18-55 yaş arası herkes başvuru yapabilecek.

BEKÇİ ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.

KASIM AYI BEKÇİ ALIM İLANLARI

BAŞVURU

İlanlara başvuru yapacak adayların aşağıdaki adımları takip etmesi ve başvurusunu internet üzerinden yapması gerekmektedir:

esube.iskur.gov.tr adresine gidin ve iş  arayan kısmından giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra karşınıza çıkan ekranda İŞ İLANLARI kısmına tıklayın. Daha sonra iş arama sayfasında unvan yazan kısma kadronun adını yazıp il seçimi yaparak ARA butonuna tıklayın.

170 numarasını arayarak ya da İŞKUR bölge müdürlüklerine müracaat ederek başvurunuzu yapabilirsiniz.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç