Kartı olmayanlara kampanya başladı: İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, Garanti BBVA, Denizbank kredi kartı başvurusu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kartı olmayanlara kampanya başladı: İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, Garanti BBVA, Denizbank kredi kartı başvurusu

Bankalardan yapılan son dakika açıklamasında kredi kartı olmayana yönelik yeni kampanyalar başlatıldığına yer verildi.

Kredi 24 Mayıs 2023 14:53 1
Kartı olmayanlara kampanya başladı: İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, Garanti BBVA, Denizbank kredi kartı başvurusu

İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, Garanti BBVA, Denizbank kredi kartı başvurusu nasıl yapılır?

Son dönemlerde yaşanan yüksek enflasyon, düşen alım gücü nedeniyle vatandaşlar çareyi kredi kartlarına sarılmakta buldu. Öte yandan kredi kartlarına yapılan taksitler de vatandaşlara can suyu olmaya devam ediyor. Peşin fiyatına ürünleri taksitle alan vatandaşlar, örnek vermek gerekirse peşin olarak 10 bin lira vermek yerine alış verişini 10 ay taksitle yapıyor ve ayda biner lira ödeme yaparak daha rahat alış verişlerini yapıyor. Bunun yanı sıra vatandaşlar, maaşa kadar olan harcamalarını rahatlıkla yaparak maaş zamanı borcunu ödüyor. Peki kredi kartı başvurusu nasıl yapılır? İş Bankası kredi kartı başvurusu nasıl yapılacak? QNB Finansbank kredi kartı başvurusu hangi sayfadan yapılmaktadır? Akbank kredi kartına nasıl başvuru yaparım? Garanti BBVA kredi kartı başvurusu, Denizbank kredi kartı başvurusu hakkında son bilgiler yazımızda.

İş Bankası Kredi Kartı Başvurusu

İş Bankası tarafından yapılan açıklamada kredi kartı başvurusu yapacakların banka müşterisi olması gerektiğine yer verildi. Müşteri olanlar "https://creditcardapp.isbank.com.tr/" adresi üzerinden kredi kartı başvurusunu yapabilecek.

QNB Finansbank Kredi Kartı Başvurusu

"CardFinans Kredi Kartı Başvurusu Hem alışverişlerinizde hem nakit ihtiyaçlarınızda güvenle kullanın! Anında Kredi ile acil nakit ihtiyaçlarınızı hızlı, formalitesiz, kefilsiz olarak karşılayabilirsiniz. TaksitKolay ile 50 TL ve üzeri tek çekim harcamalarınızı sonradan taksitlendirebilirsiniz" ifadeleri ile yayınlanan açıklamada kredi kartı başvurusunun "https://www.qnbfinansbank.com/cardfinans-kredi-karti" adresi üzerinden alınacağına yer verildi.

Akbank Kredi Kartı Başvurusu

Akbank resmi sayfasında kredi kartı başvurusu ile ilgili yapılan açıklamada kampanyaya şu şekilde yer verildi:

"Axess'e şimdi başvuran Akbanklılar,
1.250 TL'ye varan chip-para kazanıyor!
İlk kez Axess'e başvurarak, yapacağınız her 1.000 TL ve üzeri harcamaya 250 TL, toplam 1.250 TL'ye varan chip-para kazanabilirsiniz.

İlk kez Wings'e Başvuranlara
100.000'e varan Mil Puan Ayrıcalığı
İlk kez Wings'e başvurarak toplamda yapacağınız her 1.500 TL ve üzeri harcamaya 10.000 Mil Puan, toplam 100.000'e varan Mil Puan kazanabilirsiniz.

Axess Öğrenci kartına şimdi başvuran Akbanklılar, 400 TL'ye varan chip-para kazanıyor!
İlk kez Axess Öğrenci kartına başvurarak, yapacağınız her 250 TL ve üzeri harcamaya 100 TL, toplam 400 TL'ye varan chip-para kazanabilirsiniz"

Başvurular "https://www.akbank.com/basvuru/kredi-karti/entrypoint.aspx" adresi üzerinden alınıyor.

Garanti BBVA Kredi Kartı Başvurusu

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamada ise "Hızlı Kredi Kartı Başvurusu. Garanti BBVA kredi kartları için hızlı başvuru formu. Bonus, Shop&Fly ve Amex dünyasının eşsiz ayrıcalıklarına katılmak için hemen formu doldurun!" denildi ve kredi kartı başvurusunun internet üzerinden yapılabileceğine yer verildi. Başvuru yapacakların "https://www.garantibbva.com.tr/kartlar/kredi-karti-basvurusu" adresinden müracaatını yapabileceğine yer verildi.

Denizbank Kredi Kartı Başvurusu

Denizbank resmi sayfası üzerinden yapılan açıklamada ise, "300 TL’ye varan indirim fırsatı! Kredi kartınızla yapacağınız internet harcamalarınızdan 3 ay boyunca 300 TL’ye varan indirim ve tüm harcamalarınız için yılda 14.000 TL’ye varan Bonus kazanabilirsiniz!" denildi. Başvurular "https://www.denizbank.com/kredi-karti-basvurusu/" adresi üzerinden alınıyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 10 Ay Önce
varlık yönetim şirketlerine olan borcumu ödedim sözde geçmişe bakılmadan kredi vereceklerdi