Karim Benzema'dan Rekor Üstüne Rekor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Karim Benzema'dan Rekor Üstüne Rekor

Real Madrid'in Fransız yıldızı Karim Benzema, dün gece hat trick yaparak takımını yine sırtladı. Chelsea deplasmanda dağıldı.

Spor 7 Nisan 2022 15:03 0
Karim Benzema'dan Rekor Üstüne Rekor

Önceki akşam UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında yine Karim Benzema sahne aldı. Son şampiyon Chelsea'yı evinde konuk eden Real Madrid, Karim Benzema'nın üstün performansı ile sahadan 3-1 galip ayrılmayı başardı. Maç sonrası en çok konuşulan isim , son dönemdeki performansı ile göz dolduran 34 yaşındaki Fransız yıldız Karim Benzema oldu.


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşmalar oynanmaya devam ediyor. Salı günü oynanan ilk karşılaşmaların ardından çeyrek final karşılaşmalarına dün gece oynanan maçlarla devam edildi. Çeyrek finale çıkan takımların ilk karşılaşmaları büyük bir çekişmeye sahne olurken en çok ses getiren karşılaşma, beklendiği gibi Real Madrid ile Chelsea arasındaki karşılaşma oldu.


İspanya'da Real Madrid'in ev sahipliğinde Santiago Bernabeu 'da oynanan karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne oldu. 4 golün çıktığı karşılaşmada Real Madrid, Benzema'nın üstün performansı ile sahadan galip ayrılmayı başardı. Son Şampiyonlar Ligi maçında PSG'ye karşı hat trick yaparak takımını bir üst tura çıkaran Karim Benzema, bu karşılaşmada da 3 gol atarak Hat-trick yaptı ve tur kapısını araladı.


34 yaşındaki yıldız futbolcu, Real Madrid forması ile bu sene çıktığı 36 karşılaşmada 37 gol attı ve bu karşılaşmalarda 13 de asist yaptı. Dün akşam da Hat Trick yapan Benzema, iki maç üst üste 3 gol atmış oldu ve Şampiyonlar Ligi'nde bir sezonda 11 gol atmayı başaran ilk fransız futbolcu olmayı başardı.


Kariyer rekorunu da kıran Benzema, 2007-2008 sezonunda 31 gol atmış, 2010-2011 sezonunda ise 32 gole imza atmıştı. Bu sene ise daha sezon bitmeden Benzema 37 gole imza atarak performansını üst seviyeye taşıdı. Benzema'nın golleri ile sahadan galip ayrılan Real Madrid, rövanş öncesi büyük avantaj yakaladı.


İSTANBUL'DA İFTAR PROGRAMINA KATILMIŞTI: ORUÇ TUTUNCA DAHA İYİ OYNUYORUM

Bundan 5 sene önce İstanbul 'da Fatih'te bir iftar organizasyonuna katılan Benzema, Ramazan ayı ile ilgili , "Oruç tutmamın kondisyonuma bir etkisi yok. Ramazan benim hayatımın bir parçası ve oruç tutmak benim inancımda farz. Benim için çok önemli. Ve oruç tuttuğumda kendimi iyi hissediyorum." demişti.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç