Kargolarda Yeni Dönem Başladı: Kapıda Deneme ve İade, Komşuma Bırak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kargolarda Yeni Dönem Başladı: Kapıda Deneme ve İade, Komşuma Bırak

Kargolarda beklenen dönüşüm başladı. Bir kargo şirketi, diğer kargo şirketlerine örnek olacak bir uygulamaya geçti.

Haberler 14 Tem 2022 15:42 0
Kargolarda Yeni Dönem Başladı: Kapıda Deneme ve İade, Komşuma Bırak

Kargolara, hele şükür dedirten yeni seçenekler geldi.

E Ticaret sayfalarının yaygınlaşması, internet üzerinden alış verişin oldukça artması ile birlikte taşımacılık sektörünün önemi bir kez daha görüldü. Son dönemlerin en revaçta sektörlerinden olan taşımacılık sektöründe yaşanan bazı sorunlar , vatandaşları bezdirdi. Kargosu gelecek diye sabahtan akşama kadar evde kalan, kargom acaba nerede diye merak eden , kargosu geç gelen kişiler oldukça şikayetçi iken en çok şikayet edilen konulardan biri kapıda deneme olmaması.

Bir kargo gelen vatandaş, bunu mecburen almak zorunda kalıyor. Ancak bir kargo şirketi, yaptığı açıklamada kapıda deneme seçeneğini sunuyor. GKN Kargo tarafından yapılan son dakika açıklamasında kapıda deneme ve iade hakkının getirildiği, bundan sonra kapıda kargosunu deneyen kişi, kargosunu beğenmediğinde onu kapıda iade edebilecek. 

Bir kargo şirketi tarafından uygulamaya konulan iki yeni sistem , diğer kargo şirketleri tarafından da takibe alındı. Yakın zamanda bu sistemlerin diğer kargo şirketlerine de gelmesi bekleniyor. 

KOMŞUMA GELSİN

Gelen bir diğer yenilik ise komşuma gelsin yeniliği. Bir kişi, artık kargosu gelecek diye sabahtan akşama kadar evde beklemek zorunda değil. Yeni seçenek ile ilgili yapılan açıklamada, "Takip sayfanıza girerek, komşuma gelsin seçeneği ile teslim noktasını değiştirebilirsiniz. Dilerseniz teslim adresini değiştirebilir ve dilediğiniz noktadan teslim alabilirsiniz." denildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek, "Biz de bu doğrultuda GKN Kargo ile ürünlerin 3 modele kadar sipariş verebilecekleri bir sistemi hayata geçiriyoruz. Müşterinin ürünü denedikten sonra olmayan ürünün iade alındığı bir hizmeti de aynı anda devreye soktuk. Kullanıcılara maksimum 5 dakika deneme süresi vererek, istediği bedeni seçebilme imkanı sunuyor. Kalan bedenleri hemen o an iade alabiliyoruz. Bu işlemler sırasında ise sadece bir ürünün fiyatı ödeniyor, başka bir maliyet talebimiz kesinlikle olmayacak." ifadleerini kullandı.

Diğer kargo şirketlerinin de yakın zamanda bu sisteme geçmesi bekleniyor. Sizce başka hangi sorun düzeltilmeli? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Son dakika haberlerinden , gündem haberlerinden haberdar olmak için finans7.com mobil uygulamasını indirin.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç