Karaman'da Feci Olay: 65 Yaşındaki Kadın, Köpek Saldırısı Sonucu Hayatını Kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Karaman'da Feci Olay: 65 Yaşındaki Kadın, Köpek Saldırısı Sonucu Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: Karaman'da meydnaa gelen feci olayda bir kadın , köpeğin saldırısı sonucu hayatını kaybetti.

3.Sayfa 5 Ekim 2022 17:30 0
Karaman'da Feci Olay: 65 Yaşındaki Kadın, Köpek Saldırısı Sonucu Hayatını Kaybetti

Karaman'da korkunç bir olay meydana geldi.

Karaman'dan son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre Karaman'ın Kazımkarabekir İlçesi'ne bağlı olan Sinci köyünde 65 yaşındaki Dudu Berk isimli kadın, sabah saat 8 sularında evidnen çıktı. Evinin önünde bulunan bir köpek , 65 yaşındaki kadına saldırdı.

Köpek kadına saldırdı ve onu ısırmaya başladı. Çaresiz kadın saldırıdan kurtulmak için çırpınsa da tökezleyip yere düştü. Bu sırada çevredeki diğer kişiler eline taş alarak köpeğe atmaya çalıştı ve köpeği korkutup uzaklaştırmaya çalıştı ancak bu işe yaramadı. 

Köpeğin durmadıuğını gören çevredeki vatandaşlar hemen tüfek getirdi ve köpeği vurarak etkisiz hale getirdi. Birçok yerinden saldırıya ığrayan yaşlı kadın ise kanlar içinde yerde kaldı.

Hemen çevdedki vatandaşlar durumu sağlık ile jandarma ekiplerine bildirdi ve kadına müdahale etmeye çalıştı. Bölgeye gelen sağlık personelleri yaptıkları müdahale sonrası kadını kurtaramadı ve 65 yaşındaki Dudu Berk hayatını kaybetti.

Kadının cansız bedeni otopsi işlemleri yapılması için Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken jandarma ekipleri olayla ilgili incelem başlattı. Başlatılan inceleme kapsamında köpeğin sahibi aranıyor.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç