Kapalıçarşı Kuyumcusu Açıkladı: Altın O Tarihte 250 TL Artacak!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kapalıçarşı Kuyumcusu Açıkladı: Altın O Tarihte 250 TL Artacak!

Altın fiyatlarında başlayan fırtına büyük dalgalanmaya neden olurken kuyumculardan son dakika açıklaması geldi. İşte kapalıçarşı esnafının altın tahmini ve detaylar...

Altın 28 Ocak 2024 0
Kapalıçarşı Kuyumcusu Açıkladı: Altın O Tarihte 250 TL Artacak!

Pandemi döneminde fiyatı rekor seviyeye ulaşan ve en çok kazandıran yatırım aracı olan altında 2022 senesi ise büyük dalgalanmalar ile geçmişti. Yılın son yarısında yakaladığı yükseliş ile bir kere daha rekor seviyesine ulaşırken peş peşe rekorlar kırılmış, gram altının fiyatı tüm zamanların tarihi rekorunu kırmıştı. 2024 senesine ise düşüş yönlü başlayan altın fiyatlarında yeniden dalgalanma yaşanmaya başlanmıştı.

ŞUBAT AYINDA ALTIN NE OLUR, GRAM ALTIN FİYATI TAHMİNİ BEKLENTİSİ NE KADAR, KAÇ TL?

Altın fiyatlarında son dönemde yeniden şiddetli dalgalanmalar yaşanırken iniş ve çıkışlar altın yatırımcısını tedirgin etmeye başlamıştı. Panik satışları yapılmaya başlanırken altın fiyatları hakkında son dakika açıklaması kuyumculardan geldi. İstanbul Kapalıçarşı'da 30 senedir kuyumculuk yapan Malik Erkasap yapmış olduğu açıklamasında altında yükselişin devam edeceğini öngördü.

Altın Kaç Lira Olur Bu Fiyattan Alınır Mı? - Foto Galeri - Memurlar.Net

Erkasap altın fiyatları hakkında yaptığı açıklamasında “Altında son günlerde durağan bir durum var. Ancak bu geçici bir fiyatlama diyebiliriz. İşler tersine dönmüş olsa sert düşüşler olur ama böyle bir durum yok. Ons altın 2.000 doların üzerinde kaldıkça altında sorun yoktur. Hatta bu düşüşler alım fırsatı bile olabilir.

Gram altın fiyatı ne kadar oldu?(8 Ağustos 2023 altın fiyatları) - Dünya  Gazetesi

Şunu açıkça ifade edelim ki altın alımları yoğun bir şekilde devam ediyor. Altın satan müşterimiz neredeyse yok ama alan müşterimiz çok. Bu kadar talep varsa insanlar güveniyor demektir. Piyasa da bu güveni fiyatlıyor. Gram altının kuyumcu fiyatı bu yüzden düşmüyor. Altın fiyatları ay sonuna kadar bu şekilde devam eder. Ancak Şubat ayında yükselişler olacağını tahmin edebiliyoruz. FED faiz kararı var ve o belirsizlik nedeniyle yükselişler gerçekleşemiyor. Gram altını Şubat ayında 2.250 TL’den satmaya başlarız." diyerek söz konusu fiyatın ay sonuna kadar görüleceğini iddia etti.

Altında bekleyenin zarar etmeyeceğini ifade eden Malik Erkasap gram altının bugünkü fiyatı üzerinden 250 TL birden artacağını iddia etti.

Paylaşılan bu haber Finans7.com tarafından yatırım tavsiyesi değildir!

Altın, dolar, euro ve borsanın günlük durumlarından anında haberdar olmak istiyorsanız; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç