Kandil Gecesi Camide Çirkin Saldırı: Cemaate Küfürler Etti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kandil Gecesi Camide Çirkin Saldırı: Cemaate Küfürler Etti

Zonguldak'ta meydana gelen olayda bir kadın , Kandil gecesi camiye gelerek hakaretler yağdırdı küfürler etti.

Yerel Haberler 8 Ekim 2022 15:50 0
Kandil Gecesi Camide Çirkin Saldırı: Cemaate Küfürler Etti

Yer Türkiye: MEvlid Kandilinde camiye giderek hakaretler etti.

Zonguldak'da meydana gelen olay Türkiye'de gündem oldu. Gelen son dakika bilgilerine göre Zonguldak Uzun Mehmet Camii'de Meclis Kandili dolayıısyla program düzenlendi. Dün akşam düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okundı ve ilahiler söylenerek sohbetler edildi. 

Bu sırada kadınlar için camide ayrılan yere gelen Ö.D. isimli 30 yaşındaki bir kadın, cemaate yönelik hakaretli sözler söylemeye başladı. 

GÖZALTINA ALINDI

Cemaat bir anda neye uğradığını şaşırdı ve olanları şaşkınlıkla izlemeye başladı. Daha sonra Ö.S. isimli kadın ekipler tarafından yakalandı ve gözlatına alındı. 

İnceleme sonucu kadının Samsun ve İstanbul illerinde Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde tedavi gördüğü öğrenildi. Daha önce de birçok suçtan sabıka kaydı olduğu iddia edilen Ö.D. isimli kadın hakkında Halkı Kin ve Dümanlığa Tahrik veya Aşağılama suçundan işlem başlatıldı.

Hakkında inceleme başlatılan kadın, ifadesinin alınması sonrası adliyeye sevk edildi. Adliyede Cumhuriyet Savcısına da ifade veren kadın mahkemeye sevk edildi. Kadının adliyedeki işlemleri devam ediyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç