Kan donduran haber: 79 yaşındaki adam, cinsel ilişki sırasında ölen adamı parçalara ayırdı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kan donduran haber: 79 yaşındaki adam, cinsel ilişki sırasında ölen adamı parçalara ayırdı

Son dakika haberi: Kan donduran haber İstanbul'dan geldi. Gelen haberde bir kişi, ilişki sırasında ölen adamı parçalara ayırdı.

Yerel Haberler 4 Ağu 2023 15:43 0
Kan donduran haber: 79 yaşındaki adam, cinsel ilişki sırasında ölen adamı parçalara ayırdı

Son dakika haberi: 79 yaşındaki adam, cinsel ilişki sırasında ölen arkadaşını parçaladı.

Fatih'te bir apartmanın kömürlüğünde Celal H'nın parçalanmış cesedinin bulunması sonrası 79 yaşındaki Sitrak Kaplan hakkında ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıl hapis cezası verildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede söz konusu olayın korkunç detayları ortaya çıktı. 26 Ekim 2022 tarihinde Cevat H isimli kişinin Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğüne babası  Celal H adlı kişi hakkında kayıp ihbarında bulunduğu öğrenildi. Bunun üzerine başlatılan çalışma kapsamında Celal H'nin en son sanık Sitrak Kaplan ile Kocamustafapaşa'da bir adreste buluştuğu ortaya çıktı.

Araştırmalar devam ederken sanık Kaplan'ın kızının emniyeti aradığı ve babasının telaşlı şekilde evden ayrıldığının söylendiği bildirildi. Bunun üzerine polisler Sitrak KAplan'ın evinde 31 Ekim 2022 tarihinde arama yaptı. Yapılan aramalarda Celal H'nin kömürlükte parçalara ayrılmış şekilde olduğu ortaya çıktı.

İddianamede aynı gün sokakta yürürken yakalanan ve aramada üzerinde 2 bıçak ele geçirilen Kaplan'ın maktulle arasında cinsel birliktelik olduğu iddia edildi. Kaplan'ın onuna beraber olduktan sonra sırada maktulün öne doğru düştüğünü, tepki gelmeyince öldüğünü anladığını söyledi.

Bunun üzerine Celal H'nin cesedini parçalara ayırdığını ve çuvallara koyduğunu, ilerleyen zamanlarda çuvalları tek tek çıkarıp bir yere gömmeyi düşündüğünü söyleyen Kaplan, onun üzerindeki 310 lira bıçak ve cep telefonunu da aldığını itiraf etti.

Sanık ifadesinde onun kendiliğinden öldüğünü söylese de iddianamede yer alan raporlar, sanığın yalan söylediğini ortaya çıkardı. Sanık hakkında "canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" ve "kişinin ölmesinden yararlanarak hırsızlık" suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 5 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı ve söz konusu iddianame, İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Davanın önümüzdeki günlerde görüleceği bildirildi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç