Kamuya 1000 Büro Personeli Alımı Başvuruları Sona Eriyor! Başvuru Ekranı ve Başvuru Şartları...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kamuya 1000 Büro Personeli Alımı Başvuruları Sona Eriyor! Başvuru Ekranı ve Başvuru Şartları...

Kamuya 1000 büro personeli için başvuru süreci sona eriyor. Başvuru detayları haberde.

Sözleşmeli Personel Alımı 28 Kasım 2022 17:18 0
Kamuya 1000 Büro Personeli Alımı Başvuruları Sona Eriyor! Başvuru Ekranı ve Başvuru Şartları...

Kamuya 1000 büro personeli alımı başvuruları sona eriyor.

Ticaret Bakanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde gelmiş olan ilan için başvurular 21 Kasım tarihi ile başlmaıştı. Bu kapsamda bakanlık bünyesine alınacak 1000 büro personeli için başvuru süreci sona eriyor. Başvuru yapacak adayların 30 Kasım 2022 tarihine kadar başvurularını tamamlamış olması gerekiyor. KPSS puanı ile ön lisans mezunu adaylar içerisinde yapılacak olan personel alımı için başvuru şartları ve detayları haberimizde.

Rekor başvurunun beklendiği personel alım ilanı için adaylardan aranan şartlarda belli oldu. İşte başvuruya ilişkin detaylar...

1000 BÜRO PERSONELİ ALIMI ŞARTLARI NELER?

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

b) En az iki yıllık eğitim veren ve yüksekokulların büro yönetimi ve yönetici asistanlığı, insan kaynakları yönetimi, adalet, dış ticaret, maliye, işletme yönetimi, muhasebe ve vergi uygulamaları, lojistik, bankacılık ve sigortacılık, halkla ilişkiler ve tanıtım, bilgi yönetimi, bilgisayar programcılığı ile bilgi teknolojileri ya da bunlara denkliği/eşdeğerliliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının yukarıda belirtilen bölümlerinden mezun olmak, (Adayların, söz konusu bölümlere denk/eşdeğer sayılan bölümlerden mezun olmaları halinde YÖK tarafından onaylanmış denklik/eşdeğerlik belgelerini jpeg formatında tarayarak başvuru sistemine eklemeleri gerekmektedir.),

c) ÖSYM tarafından 2022 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından, KPSS P93 puan türünden 70 (yetmiş) ve üzeri puan almak.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Bakanlık tarafından gelmiş olan ilan için başvuru süreci 30 Kasım tarihine kadar devam edecek. Başvurular (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden  gerçekleştirecektir.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç