Kamu Şefleri 3600 Ek Gösterge İstiyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kamu Şefleri 3600 Ek Gösterge İstiyor

Ek gösterge düzenlemesinde haksızlığa uğrayan kamu şefleri , taleplerinin yerine gelmesini istiyor.

Çalışma Hayatı 20 Eylül 2022 15:31 18
Kamu Şefleri 3600 Ek Gösterge İstiyor

Binlerce kamu şefinin ek gösterge talebi sosyal medyada gündem oldu. Biz de finans7.com olarak kamu şeflerine destek olmak , seslerini duyurmak adına bu yazımızı yazdık.

Kamu kurumlarında çalışan kamu şefleri, sosyal medya üzerinde yaptıkları kampanyalarla ek gösterge taleplerini dile getiriyor. Biz de finans7.com olarak personellere destek olmak için bu yazımızı kaleme aldık.

Şefler, Genel İdare Hizmetleri (G.İ.H) içinde yer alan memur gruplarından birisidir ve “Yönetim Hizmetleri” yerine getirir. 

5.07.2022 tarihinde, 31887 Sayılı Resmi Gazetede 7417 sayılı Kanun ile yayımlanan 3600 Ek Gösterge düzenlemesinde Yönetim hizmetleri grubunda yer alan İl Müdür Yardımcıları, İlçe Müdürleri, İlçe Şube Müdürleri ve Şeflere yer verildi. Özellikle şeflerin 2200 olan ek göstergelerinin, 3600 değil de 2800’e yükseltildi. Genel İdare Hizmetleri sınıfında yer alan diğer memurlarla aynı artışın yapılması, yönetim hizmetlerini gören bu grubu mağdur etti, yaraladı, üzdü. 

Bu konuda taleplerini açıklayan kamu şefleri, 3600 ek gösterge düzenlemesinden tam olarak faydalandırılmadı.

Şef kadrosu yönetici kadroları arasında sayılan bir kadro olup, sorumluluğu olan, gerektiğinde hesap veren, denetim ve teftişlerde her türlü bilgi ve belgeyi temin eden ve ilgili makamlara sunan bir kadrodur Bu nedenle bu kadroda çalışanların da ek gsötergelerinin 3600'e çıkarılması gerekmektedir.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından bu konudaki taleplerinizi yazabilirsiniz.

Finans7.com mobil uygulamasını indirerek gelişmelerden, ek gösterge düzenlemesinden anında haberdar olabilirsiniz.

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (18)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
3600 seflere uygulansin.
Ziyaretçi 15 Ay Önce
LÜTFEN kamu şeflerinin de özlük hakları iyileştirilsin artık Bizim de emeklerimiz görülsün. 3600 ek gösterge bize de verilsin LÜTFEN
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ben bir kamu şefi olarak vermiş olduğum oyları geri istiyorum.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
bukadar arada kalan bir kadro ünvanı daha yok.kimse ciddiye almıyor.sesimizi nasıl duyurmalıyız bilmiyorum.ben 3600 ek göstergemi istiyorum.taşeron işçi ile aynı maaşı alıyorum saygı görmüyorum.Şef olarak 20 yıldır bekliyorum.müdürlük beklemiyorum.ama ek göstergenin bizlerede uygulanmasını istiyorum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Niçin bizlerin sesi hiçbir kimseye ulaşmıyor. Ne haberler, ne sendikalar, konuşan bile yok. Herkes uğraşıyoruz deniliyor sadece menfaat hiç hak gözeltilmiyor.