Kamu Hastanelerine Personel ve İşçi Alımı Başladı (Temizlik, Şoför, Güvenlik Görevlisi, Büro Memuru, Sağlık Personeli)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kamu Hastanelerine Personel ve İşçi Alımı Başladı (Temizlik, Şoför, Güvenlik Görevlisi, Büro Memuru, Sağlık Personeli)

Farklı şehirlerde kamu hastaneleri bünyesine en az ilkokul mezunları arasından işçi personel alımı yapılacağı açıklandı. İlanlar yazımızda.

Kamu 21 Nisan 2022 09:19 3
Kamu Hastanelerine Personel ve İşçi Alımı Başladı (Temizlik, Şoför, Güvenlik Görevlisi, Büro Memuru, Sağlık Personeli)

Kamu hastanelerine en az ilkokul mezunları arasından işçi alımı yapılacağı açıklanırken en az lise mezunları arasından sağlık personeli alımlarının da devam ettiği bildirildi.


Birçok şehirde bulunan üniversite hastaneleri, en az ilkokul mezunları arasından sözleşmeli sağlık personeli ve kadrolu kamu işçisi alımı yapacağını duyurdu. En az ilkokul mezunları arasından yapılan söz konusu personel alımlarının başvuru bilgileri ile başvurusuna dair detaylar finans7.com farkıyla bu yazımızda.


HANGİ KADROLARA PERSONEL ALIMI YAPILIYOR?

Kamu hastaneleri tarafından yayımlanan personel alımlarında adayların temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, sağlık personeli, büro personeli, teknisyen, tekniker ve işçi kadrolarında istihdam edileceğine yer verildi.


KİMLER BAŞVURU YAPABİLİYOR?

İlanlara başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki başvuru genel şartlarını taşıyor olması gerekmektedir:


a) Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı.


b) Kamu haklarından mahrum bulunmama.


c) Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.


d) Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.


e) 657 sayılı Kanunu’nun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı / engeli bulunmamak.


f) Kanun Hükmünde Kararname kapsamında kurumlarıyla ilişiği kesilmemiş olmak veya sözleşmesi fesih edilmemiş olmak.


ALIM YAPAN ÜNİVERSİTE HASTANELERİ VE ALIM YAPILAN KADROLAR

İlan yayımlayan üniversite hastaneleri ve alım yapılan kadrolar ile başvuruya ilişkin diğer bilgiler şu şekilde:


SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ: Destek Personeli (Temizlik), Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Büro Personeli, Tekniker, Teknisyen. İLAN İÇİN TIKLAYIN


İSKENDERUN TEKNİK ÜNİVERSİTESİ VE RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ: Elektrikçi, Temizlik personeli, Sıhhi Tesisatçı, Marangoz, Kalorifer Ateşçisi, Şoför, Sağlık Teknikeri, Güvenlik Görevlisi, Teknisyen. İki ilan için TIKLAYIN


HATAY MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ: Kaloriferci, Temizlik personeli, Sıhhi Tesisatçı, Boyacı, şoför, Tekniker (Elektronik Haberleşme Teknolojisi), Teknisyen (ElektrikElektronik Teknolojisi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Sağlık Teknikeri (Biyomedikal), Sağlık Teknikeri (Radyoloji), Sağlık Teknikeri (Laboratuvar), Sağlık Teknikeri (Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik), Sağlık Teknikeri (Anestezi), Sağlık Teknikeri (Eczane Teknikeri). İLAN İÇİN TIKLAYIN


KARABÜK ÜNİVERSİTESİ: Temizlik personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi. İLAN İÇİN TIKLAYIN


MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ: Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Temizlik Personeli, Teknisyen. İlan için TIKLAYIN


Finans7.com mobil uygulamasını indirerek ilanlardan anlık olarak haberdar olabilirsiniz. Kamu ilanlarından bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı TIKLAYIN İNDİRİN


Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
vana alım varmi
Ziyaretçi 6 Ay Önce
vana alım varmış yaş sınırı kac
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Denizli var mı yaş sinir nedir