Kamu Bankaları ve PTT, 1 Kasım'dan Sonra Emeklilere 3 Bin TL Verecek: SSK Bağkur Fark Etmiyor (Ziraat, Halk, Vakıf, PTT Aktif Bank)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kamu Bankaları ve PTT, 1 Kasım'dan Sonra Emeklilere 3 Bin TL Verecek: SSK Bağkur Fark Etmiyor (Ziraat, Halk, Vakıf, PTT Aktif Bank)

SSK Bağkur fark etmiyor. Kamu Bankaları ve PTT, emeklilere 3 ile 5 bin lira arasında promosyon ödemesi yapacak.

Emekli Haberleri 31 Ekim 2022 21:25 55
Kamu Bankaları ve PTT, 1 Kasım'dan Sonra Emeklilere 3 Bin TL Verecek: SSK Bağkur Fark Etmiyor (Ziraat, Halk, Vakıf, PTT Aktif Bank)

Kamu Bankaları Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ile PTT emekli banka promosyonları hesaplara yatıyor.

Kamu bankalarının promosyonları hesaplara yatacak. Bankalar tarafından yapılan son dakika açıklamasında 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren emeklilerin hesapalrına promosyon miktarlarının tanımlanacağına yer verildi. 

SGK KARARA İMZA ATTI

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı önemli bir karara imza attı. SGK tarafından alınan karar doğrultusunda emeklilerin 750 lira olan promosyonlarının yükseltilmesine karar verildi. SGK resmi internet adresi üzerinden yapılan açıklamada promosyon sözleşmesinin 1 Kasım 2022 tarihinden itibaren yürürlüğe gireceğine yer verildi. 1 Kasım tarihi itibarıyla maaşını kamu bankalarına taşıyacak vatandaşlara promosyon ödemesi yapılacak. Bunun yanı sıra daha önce promosyon alan emeklilerin promosyonlarında da güncelleme yapılacak. 

Güncelleme ile ilgili bankalar tarafından yapılan açıklamada, "3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerimizin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektr" ifadelerine yer verildi.

1 KASIM'DA HEAPLARDA

Bankalar promosyonları hesaplara 1 Kasım tarihinden itibaren yatıracak. Konu ile ilgili açıklamada başvuruların geçen haftalarda başladığına yer verildi ve emekli promosoynlarının 1 Kasım'dan itibaren hesaplara yatırılacağına yer verildi.

Size promosyon yattı mı yatmadı mı? Aşağıdaki yorum kısmından şehrinizi yazarak diğer emeklilerle bilgi alış verişinde bulunabilirsiniz.

PROMOSYON NE KADAR?

Emeklilere ödenecek promosyon miktarı şu şekilde:

  • 3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL promosyon ödenir,
  • 3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL promosyon ödenir,
  • 7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL promosyon ödenir,
  • 10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL promosyon ödenir

Sizce bu rakam yeterli mi? Arttırılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

BAŞVURU KANALLARI

Başvurular e devlet SGK maaş ödemesi kısmından, şubeler, internet şubesi, mobil bankacılık, müşteri hizmetlerinden ve ATM'lerden yapılabilmektedir. 

ÖZEL BANKALAR NE KADAR VERİYOR?

Özel bankaların 1 Kasım'dan sonra rakamlarını güncellemesi bekleniyor. Bankaların teklifine baktığımızda TEB 8 bin , Türkiye Finans , İş Bankası ve Yapı Kredi 7 bin 500 lira promosyon veriyor. Diğer bankaların güncelleme duyurusu gelince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (55)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ankara Etimesgut PTT merkez de yeni güncellenen promosyon için başvuruda bulunmak istedim fakat oradaki memur arkadaş henüz bize böyle bir yazı gelmedi hâlen 750 lira olarak devam ediyor dedi buna ben nasıl olur diyerek tepki dâhi gösterdim halkı oyalama taktiği yapılıyor sgk kurumunu aradım yeni promosyon Kasım ayı itibariyle güncellenmiştir diye bilgi verdiler ama ptt işlem yapmıyor bilgilerinize sunarım
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ben emekli memurun. Ptt.den maaş aliyorum.ve kredi var. Onun içinde maaşımda bloke var. 3 kasım gittim ptt.ye. Hâlâ eski promosyonlar. En fazla 750. Bizde artış yok dediler. Cimere şikayette bulundum. Bakalım ne olacak. Ptt.den zamlı promosyon alan var mi? Alan varsa yazsın.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Mecbur kaldım ptt'den kredi çektim çekmez olaydım aktif banka elini veren ayağını kurtaramıyor bu nasıl bir bankadır rezil herkes 7'şer bin lira promosyon aldı biz 3000 liraya pazarlık ediyoruz daha aylardır biz emeklilerin sesini kim duyup da yardımcı olacak lütfen buna bir el konulsun
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İşler sarpa sardi, iş Johnny Guitar'a kaldı. Gelirse gelir, gelmez se yatarsın.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ayın 3 ziraat promosyon hâlâ yatmadı