Kamu Bankaları Emekli Promosyon Miktarını Yükseltecek mi? Ne Zaman Zamlanacak? Sorusuna Kısmi Cevap
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kamu Bankaları Emekli Promosyon Miktarını Yükseltecek mi? Ne Zaman Zamlanacak? Sorusuna Kısmi Cevap

Kamu bankaları promosyon miktarını yükselecek mi? Ne Zaman zam gelecek? İşte detaylar.

Bankalar 3 Ekim 2022 22:24 2
Kamu Bankaları Emekli Promosyon Miktarını Yükseltecek mi? Ne Zaman Zamlanacak? Sorusuna Kısmi Cevap

Kamu bankaları promosyonu yükseltecek mi , ne zaman yükseltecek? sorusuna bankacıdan cevap.

Kamu bankalarının emekli promosyonu ile ilgili finans7.com olarak sürekli haber yazarak konuyu gündemde tutmaya, emeklilerin sesini duyurarak kamu bankalarının oldukça komik seviyelerde olan promosyon miktarlarının yükseltilmesi için çağrıda bulunuyor. 

Finans7.com olarak sürekli konuyu gündemde tutmak adına yazdığımız haberlerimizde kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın promosyon miktarlarını bir an önce güncellemeleri gerektiğini söyledik Bu yazımıda da buna vurgu yapıyoruz. Kamu bankalarının muhakkak promosyon miktarlarını arrtırması gerektiğini, bir an önce promosyona zam gelmesi gerektiğinin altını çiziyoruz.

PROMOSYONU YÜKSELTECEKLER Mİ?

Kamu bankalaırnın promosyonları ile ilgili son iddia 28 Ekim. AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu tarihte seçim beyannamesini yayınlayacak. Açıklanacak seçim beyannamesinde emeklilere yheni düzenlemeler getirilmesi ve devlet bankaları tarafından verilen promosyonun arttırılmasının yer alacağı öğrenildi.

Kadın erkek diğer emeklilerle bilgi alış verişi ve promosyon açıklanınca haberdar olmak için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
03 ekim 2022 de müşteri hizmetlerini aradım kamu bankalarında müşteri kalmadığını benim gibi ayrılmak istemeyenlerin kaldıgını bunlarında bir ay içersinde özel bankalara eşdeger bir miklarla poromosyon düzenlemesi olmadıgı taktirde ayrıla bileceklerini çünkü özel banlakarın verdikleri poromosyona her emeklinin ihtiyacı oldugunu söyledim çalışmalar devam ediyor diye cevap aldım hayırdır anayasamı çıkarıyorlar anlamadım bana göre kamu bankaları özellerden daha yüksek ve iki yılda bir poromosyon ödemesi yaparsa ancak özellerle rekabet edebilir saygılar
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Emekli olupta kredi çekmeyen zaten az bütün bankalar artırdı kamu bankaları ve hükümet sınıfta kaldı bu emekliye revamı çifte standart iş adamlarına faizsiz ver vatandaşa sırtını dön nasıl olda seçim yakın sandıkta görüşürüz