KAmu Bankaları, Bu Promosyon Miktarını Müjde Olarak Veriyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

KAmu Bankaları, Bu Promosyon Miktarını Müjde Olarak Veriyor

Kamu bankalarının resmi sayfasına baktığımızda düşük miktardaki promosyon hala müjde olarak veriliyor.

Emekli Haberleri 15 Eylül 2022 22:08 84
KAmu Bankaları, Bu Promosyon Miktarını Müjde Olarak Veriyor

Kamu bankaları bu promosyonu müjde diye veriyor.

Kamu bankalarının promosyon ödemeleri ile ilgili sitesinde yer alan bir ifade tepkilere neden oldu. Halkbank'ın resmi sayfasına baktığımızda promosyon ödemesi hakkında şu ifadelere yer verildi: "1.500 TL altında emekli maaşı alanlara 500 TL, 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli maaşı alanlara 625 TL, 2.500 TL üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacaktır."

Bu düzede komik bir promosyon miktarı şu fotoğraf ile verildi:

Emeklilere müjde olarak verilen bu haber 3 sene öncesinin haberi. Ama Halkbank promosyon miktarını güncellemediği gibi artık komik duran fotoğrafı da kaldırmıyor. 

ÇALIŞMA BAŞLADI

Seçim sürecine girilmesi ile birlikte emekli promosyonları için bir çalışma başlatıldığı öğrenildi. Kulislerden gelen bilgilere göre kamu bankalarının promosyonuna yükske bir zam yapılması ve özel bankaların promosyonlarının üzerine kadar çıkarılacağına yer verildi. İddialara göre masada konuşulan rakam 15 bin lira. Kulislerden alınan bilgilere göre emekli promosyonlarının kabinede görüşüldüğü ve bu konuda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çalışma yapılması talimatı verdiği öğrenildi.

Bu rakam ile kararsız emekliler ile AK Parti'ye oy vermekten vazgeçen emeklilerin yeniden kazanılması planlanıyor. Sizce 15 bin lira yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Ekim ayında yapılacak kabinede bir rakam üzerinde anlaşılması ve bunun açıklanması bekleniyor. Açıklama gelince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (84)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Emekliler her zaman ezildi ezilmeye de mahkumlar bizi ölü kabul ediyorlar kamuya 30 40 50 ama bize 750 bu bile çoooook nerde harcayacagimizi bilmiy0rum
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
13 milyon emekli var kamuda calisanlardan daha çok kamuda calisanlara 40 bin 50 bin verilirken emekliye 15 bin bile çok az 13 milyon emeklinin aesiyle birlikte sayardanız oy oranını düşünün siz birde en düsük emekli maası asgari ücretin altında olmasın
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
kan kusturdular bekle bekle ilk fırsatta çıkıcam kredimi kapatmam gerekiyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yalaaaan tabiki yapmalılar hemde geriye dönük
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sayın Bakan TOKİ'den ev alacaklar 16 TL bin altında olanlar yoksul diye ifade ederken 3 yıl boyunca bu parayı reva görmeleri haksızlıktır. Ayrıca emekli maaşları 16 bin TL'nin altında olmamalıdır.