Kampanya Açıklandı: Emeklilere Bayram İkramiyesine Ek 2750 TL Daha
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kampanya Açıklandı: Emeklilere Bayram İkramiyesine Ek 2750 TL Daha

Emekli vatandaşlara bayramdan önce , bayram ikramiyesine ek olarak 2750 lira alma fırsatı. Yapı Kredi'den açıklama geldi.

Bankalar 17 Nisan 2022 15:54 0
Kampanya Açıklandı: Emeklilere Bayram İkramiyesine Ek 2750 TL Daha

Emekli vatandaşlara bayramdan önce ikramiyeye ek 2750 lira ödeme fırsatı daha.


2022 yılı Ramazan Bayramı yaklaşırken emekli vatandaşlar, bayram ikramiyelerinin ne zaman hesaplara yatacağını, kaç TL'lik ikramiyenin hesaplara yatırılacağını araştırmaya başladı. Bunun yanı sıra nakit para ihtiyacı olan emekli vatandaşlar, bankaların promosyon anlaşmalarını da araştırmaya başladı.


Bilindiği üzere 2017 yılında gelen yeni düzenleme ile bankalar , artık maaşını kendi bankasından alan emeklilere promosyon vermeye başladı. Kamu bankalarının maaşa göre belirlediği tutar üzerinden ödemeler yapılırken özel bankalar bu ödemeleri daha da arttırdı. Öyle ki bazı bankalar , kamu bankaları tarafından sunulan promosyon miktarının iki katına yakın bir miktarı emekli vatandaşlara sunuyor. Öncelikle kamu bankaları tarafından açıklanan emekli promosyon ödeme miktarlarına göz atalım:


  • 1.500 TL altında emekli aylığı alanlara 500,00 TL,
  • 1.500 TL ila 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 625,00 TL,
  • 2.500 TL ve üzerinde emekli aylığı alanlara 750,00 TL


2 sene önce belirlenen bu rakamlar, şimdinin piyasa koşullarına göre oldukça düşük kalmakta. Ancak özel bankalar, bu rakamları daha da yukarılara taşıdı.


2750 LİRA PROMOSYON

Bayramdan önce maaşını başka bankaya taşıyarak promosyon ödemesi almak isteyen, bayram ikramiyesi ile birlikte eklenince en azından bayramı biraz rahat geçirmesini sağlayacak kadar paraya kavuşmak isteyen emekliler için Yapı Kredi Bankası bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada maaşını bankaya taşıyan emekli vatandaşlara 2750 liraya kadar promosyon ödemesinin yapılacağına yer verildi.


"T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz “Emeklilik Paketi” avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli!" ifadeleri ile yayınlanan promosyon açıklamasında


SON TARİH 30 NİSAN

Yapı Kredi Bankası'ndan yapılan son dakika açıklamasında söz konusu promosyon kampanyasına başvuruların 30 Nisan'a kadar alınacağına yer verildi.


PROMOSYON MİKTARI

Maaşa göre promosyon miktarı ise şu şekilde açıklandı: "Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.499 TL'ye kadarsa 1.650 TL; 1.500 TL-2.499 TL arasındaysa 2.100 TL; 2.500 TL'nin üzerindeyse 2.500 TL nakit promosyon ödenir."


Bir emekli şimdi en az 2500 lira maaş alıyor. Ancak bu rakamlar ise 2 sene öncesinin emekli maaşlarına göre düzenlenmişti.


EK 250 LİRA İÇİN

Emeklilerin fatura otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda ek 100 lira daha alacağı bildirildi. Bunun yanı sıra kampanyaya katılım sonrası 500 lira harcayan emeklilere 150 lira ek ödeme daha yapılacak.


SIFIR FAİZLİ KREDİ İMKANI

Promosyonun yanı sıra emeklilere sıfır faizli nakit avans imkanı da sunuluyor. Söz konusu açıklamada "Kampanyanın başlangıç tarihi itibarıyla Ek Ödül Taahhütnamesi imzalayan müşterilerimiz, ilk maaş ödemesini aldığı ayı takip eden ayın ilk günü başlayacak ve üç ay devam edecek şekilde 0 faizle 2.000 TL’ye kadar esnek hesap limitinden faydalanabileceklerdir. Kampanyadan faydalanılabilmesi için nakit promosyon ödemesi alınan ayın son gününe kadar esnek hesap sahibi olunması gerekmektedir." denildi.


BAŞVURU

Söz konusu kampanyadan faydalanmak için size en yakın Yapı Kredi Bankası'na giderek müracaatınızı yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra bankanın mobil uygulamasından, eğer banka müşterisiyseniz emekli maaşınızı bankaya taşıyabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra e Devlet kapısı üzerinden SGK emekli maaşınızı bankaya taşıyabileceğiniz gibi 4440444 ve 0850 222 0 444 numaralarını arayarak emekli maaşınızı bankaya taşıma talebinizi iletebilirsiniz. Şubelerden emekli maaşınızı taşımak istiyorsanız kimliğinizle birlikte size en yakın Yapı Kredi Bankasu şubesine uğrayabilir, maaşınızı bankaya taşıyabilirsiniz.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç