Kalp Krizi Geçiren Genç Jandarma Astsubay Hayatını Kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kalp Krizi Geçiren Genç Jandarma Astsubay Hayatını Kaybetti

Çorum'da görev yapmakta olan 26 yaşındaki Jandarma Astsubay Mehmet Emre Köçer, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Köçer'in cenaze töreni Kayseri'de gerçekleştirildi ve genç astsubay son yolculuğuna uğurlandı.

Son Dakika 28 Mart 2022 16:47 0
Kalp Krizi Geçiren Genç Jandarma Astsubay Hayatını Kaybetti

Çorum'dan acı haber geldi. Gelen son dakika bilgisine göre Çorum İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde görev yapmakta olan 26 yaşındaki Jandarma Astsubay Mehmet Emre Köçer, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.


Çorum'da kalp krizi geçiren ve bölgeye gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen kurtarılamayan, hayatını kaybeden Astsubay 26 yaşındaki Köçer'in naaşı, Çorum İl Jandarma Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından memleketi Kayseri'nin Develi İlçesi'ne gönderildi.


26 yaşındaki genç astsubayın ailesi ve yakınları büyük acı yaşadı. Ailesi, oğullarının fotoğrafına ve cenazesine sarılarak gözyaşları döktü. Kalabalığın katıldığı cenazede gözyaşları sel oldu. İlçe meydanında kılınan namazın ardından Develi Şehir Mezarlığı'nda genç astsubay son yolculuğuna uğurlandı.


Köçer'in ailesi , yakınları ve ilçe protokolünün katıldığı cenaze töreninde aile büyük acı yaşadı tüm ilçe genç astsubay için gözyaşı döktü.


NİŞANLIYDI


Edinilen bilgilere göre Mehmet Emre Köçer'in nişanlı olduğu ve bugün nikahının kıyılacağı öğrenildi.


İskilip'te ilçe komutanlığı bünyesinde görev yapmakta olan Köçer, bir yakınını ziyaret için geldiği Çorum'da rahatsızlanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Köçer, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç