Kahtalı Mıçı öldü mü: Son dakika açıklaması geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kahtalı Mıçı öldü mü: Son dakika açıklaması geldi

Kahtalı Mıçı öldü mü? Mustafa Aslan hayatını kaybetti mi? Sağlık durumu nedir? İşte son dakika bilgileri.

Haberler 10 Haz 2024 0
Kahtalı Mıçı öldü mü: Son dakika açıklaması geldi

Kahtalı Mıçı öldü mü? Son dakika açıklaması geldi.

Son dakika iddiası ortalığı karıştırdı. Sosyal medya üzerinde dolaşan iddialarda Kahtalı Mıçı lakabı ile bilinen Adıyaman Kahtalı Mustafa Aslan'ın öldüğü iddia edildi. Bu iddialar sonrası vatandaşlar, bunun doğru olup olmadığını araştırmaya başladı.

Geçtiğimiz günlerde usta sanatçı hakkında kansere yakalandığı yönünde iddialar ortaya atılmış ve söz konusu iddialar kısa sürede yayılmıştı.

Onur Akay konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Gırtlak kanseri teşhisi konulan sanatçımız Antalya'da tedavi görüyor. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yatan sanatçımızın kemoterapi tedavisi de devam ediyor. Ayrıca sanatçımızın ekonomik anlamda sıkıntılar yaşadığını da öğrendim. Lütfen dualarınızı esirgemeyin" ifadelerini kullanmıştı.

Kahtalı Mıçı bu açıklama sonrası iddiaları yalanladı ve iyi olduğunu söylemişti.

ÖLDÜ MÜ? SON DAKİKA AÇIKLAMASI GELDİ

Mustafa Aslan'ın ölüp ölmediği konusunda iddialar araştırılıyor. Gelen son dakika açıklamasında bu iddiaların da yalan olduğu bildirildi. Konu ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, TGK Yönetim Kurulu Üyesi, DGF Başkan Yardımcısı ve TSYD Malatya Temsilcisi Vahap Güner, iddiaların doğru olmadığını, kendisi ile konuştuğunu söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

"Kadim dostumuz Kahtalı Miçe'nin vefat ettiği haberleri doğru değildir. Kahtalı Mice'nin Malatyalılara selamlarını iletiyor uzun ömürler diliyoruz"

MIÇI NE DEMEK?

1953 yılında Adıyaman'ın Kahta ilçesinde doğan Kahtalı Mıçı 71 yaşındadır. Mıçe, Mustafa'nın kısaltılmışıdır

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç