Kahta'dan Son Dakika Haberi: Silahlı Saldırıda Bir Kişi Öldü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kahta'dan Son Dakika Haberi: Silahlı Saldırıda Bir Kişi Öldü

Adıyaman Kahta'dan son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bir kişi silahlı saldırıda vuruldu.

3.Sayfa 14 Eylül 2022 18:23 0
Kahta'dan Son Dakika Haberi: Silahlı Saldırıda Bir Kişi Öldü

Son dakika : Kahta'da silahlı kavgada bir kişi öldü.

Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nden gelen son dakika bilgisine göre bir köyde silahlı kavga çıktı. Kahta'ya bağlı kırsal kesim Bozpınar Köyü'nde meydana gelen feci olayda iki aile arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve tekme tokatlı , silahlı çatışmaya döndü. Gelen son dakika bilgilerine göre Kavgada bir kişi Ramazan K isimli kişiye silahla saldırdı ve onu yaraladı.

Köylüler hemen durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Bölgeye kısa sürede gelen sağlık ekipleri ilk müdahalesini bölgede yaptığı Ramazan K'yı hemen ambulansla hastaneye kaldırdı. Göçeri Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ramazan K., acil serviste doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Ramazan K'nın cansız bedeninin otopsi işlemlerinin yapılması için Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığı öğrenildi. 

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve başlatılan soruşturma kapsamında Ramazan Ç isimli kişi jandarma ekipleri tarafından yakalandı ve gözaltına alındı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç