Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda feci yangın: 3 kardeş hayatını kaybetti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda feci yangın: 3 kardeş hayatını kaybetti

Son dakika haberi Kahramanmaraş'tan geldi. Dulkadiroğlu İlçesi'nde çıkan yangında 3 kişi öldü.

3.Sayfa 22 Ocak 2023 08:15 0
Kahramanmaraş Dulkadiroğlu'nda feci yangın: 3 kardeş hayatını kaybetti

Kahramanmaraş'dan so ndakika haberi geldi. 3 kardeş yangında hayatını kaybetti.

Kahramanmaraş'ın Dulkadiroğlu İlçesi'nden gelen son dakika habeirne göre İsa Divanlı Mahallesi'nde bir sokakta bulunan evde çocukların olduğu sırada , henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, evin her tarafına sıçradı.

Çevredeki vatandaşların hemen haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi , sağlık ve kolluk kuvveti sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, hemen yangına müdahale etti ve yangın kısa sürede söndürüldü. Yangını söndürdükten sonra eve giren itfiaye ekipleri, burada yerde hareketsiz yatan ve kardeş oldukları öğrenilen M.A. Z.A. ve A.A.'yi hemen dışarı çıkardı. Yapılan ilk müdahalede Z.A ile M.A.'nın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edilirken ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan A.A.'nın ise Necip Fazıl Şehir Hastanesi Yörük Selim Ek Hizmet Binasına kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastanede tedavi altına alınan A.A. isimli kişi , burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

Bölgeye gelen polis ekipleri , olay ile ilgili inceleme başlatırken olay yeri savcısı, bölgeye gelerek incelemelerde bulundu ve itfaiye ekiplerinden yangının çıkış sebebi hakkında bilgi aldı.

Hayatını kaybeden çocukların cenazeleri otopsi için Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılırken çocuklarının babasının daha önce hayatını kaybettiği, annenin ise o sırada evde olmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç