Kahramanmaraş depremini 3 gün önceden bilmişti: Deprem Kahini Frank Hoogerbeets '3-4 Mart' için uyardı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kahramanmaraş depremini 3 gün önceden bilmişti: Deprem Kahini Frank Hoogerbeets '3-4 Mart' için uyardı!

Son dakika: Deprem Kahini Frank Hoogerbeets'ten yeni deprem açıklaması geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haberler 28 Şubat 2023 14:59 3
Kahramanmaraş depremini 3 gün önceden bilmişti: Deprem Kahini Frank Hoogerbeets '3-4 Mart' için uyardı!

Son dakika: Deprem Kahini Frank Hoogerbeets'ten yeni deprem açıklaması geldi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremleri önceden bilen ve uyarılarda bulunan 'Deprem kahini' olarak anılan ünlü deprem uzmanı Frank Hoogerbeets'ten bir son dakika açıklaması daha geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden yeni video yayımlayan Hoogerbeets, Mart ayının 3'ü ve 4'üncü günlerine dikkat çekti.

Deprem Kahininden Yeni Uyarı

6 Şubat 2023 gecesinde meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremleri 3 gün öncesinden tahmin eden ve uyarılarda bulunan Frank Hoogerbeets, sosyal medya hesabından yeni bir uyarıda daha bulundu. Mart ayının ilk haftasına dikkat çeken deprem kahini, o illerde yaşayan vatandaşları uyardı.İşte detaylar.

Mart Ayının İlk Haftasına Dikkat

Mart ayının ilk haftasında Dünya, Merkür ve Satürn gezegenlerinin yakınlaşacağını söyleyen Hoogerbeets, bu olayın büyük bir depreme neden olacağını belirtti. Yaptığı açıklamada Hoogerbeets, "Mart ayının ilk haftası çok kritik. 2'sinde kritik gezegen geometrisinin yakınsamasını görüyoruz. Bu çok önemli olacak. Ayın 2'sinde 9 saat içerisinde Dünya'yı da içeren bir gezegensel kavuşum olacak. Bu Dünya, Merkür ve Satürn olacak. Bu kritik olacak."

Büyük Depremlere Hazır Olun

Yaşanacak olan bir depremin en az 8 şiddeti üzerinde bir büyüklüğe sahip olacağını ifade eden deprem kahini Hoogerbeets, "Sonuç olarak muhtemelen ayın 3'ü veya 4'ü civarında, büyük bir sismik olay olabilir. Ayrıca dolunay veya ayın 6 ile 7'si gibi de olabilir. Abartmıyorum. Korku yaratmaya çalışmıyorum. Bu bir uyarı. Çünkü kritik gezegen geometrisinin sismik olaylara neden olduğu biliniyor. Bunu küçümsememeliyiz." dedi.

7 ve 8'in Üzerinde Olabilir

Sözlerine devam eden Hoogerbeets, "Mart ayının bu ilk haftasında büyüklüğü 6'nın çok üzerinde olan birden fazla sismik olay olabilir. Bilmenin bir yolu yok. Yine 7'nin çok üzerinde, 8'in çok üzerinde bir sismik olay olabilir." uyarısında bulundu.

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 16 Ay Önce
Sizin silahınız varsa bizim de allah imiz var
Ziyaretçi 16 Ay Önce
hangi şehirlerde bekleniyor peki
Ziyaretçi 16 Ay Önce
Allahtan başka kimse bilemez