Kadınlara seçim müjdesi: 100 bin kadına karşılıksız 100 bin TL verilecek
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kadınlara seçim müjdesi: 100 bin kadına karşılıksız 100 bin TL verilecek

100 bin kadına seçim sonrası 100 bin TL'lik hibe ödemesi yapılacak. Hibe desteğinin detayları ve son dakika açıklaması Finans7'de.

İş Dünyası 31 Ocak 2024 1
Kadınlara seçim müjdesi: 100 bin kadına karşılıksız 100 bin TL verilecek

Kadınlara geri ödemesiz 100 bin TL verilecek.

Cumhur İttifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Murat Kurum yaptığı son dakika açıklamasında kadınlara seçim vaadini paylaştı.

Kurum yaptığı açıklamada İstanbul'a konut, sosyal yardımlar, öğrenci yardımları ve iş kurma destekleri ile kredi müjdelerinin yolda olduğunu, bunların seçimden sonra gündeme geleceğini söyledi.

Konutlar ile ilgili açıklama yapan Kurum, bu konuda farklı projeler olduğunu söyleyerek, "Sizin korkularınızı hızlıca gidermek için 'Yarısı büyükşehirden.' diyeceğiz ve sizlere 700 bin lira hibe, 700 bin lira kredi ve 100 bin lira da taşınma ve kira yardımıyla birlikte toplamda 1,5 milyon liralık destek sağlamış olacağız. Yapacağımız konutları sizlerin rızası çerçevesinde 18 ayda sizlere teslim edeceğiz" dedi.

"Evi yuva yapan nasıl kadınsa, toprağı vatan yapan da kadınlardır" ifadeleri ile kadınlara yapılacak destekleri açıklayan Kurum, "Bizim medeniyetimiz tam 15 asırdır, kadının varlığını sınırlı tutan toplumların aksine tarihin her döneminde kadınlarımızı sosyal, siyasal ve ekonomik yaşamın merkezine koymuştur. Bugün de sizlerin İstanbul sevdasıyla, Türkiye sevdasıyla ortaya koyduğunuz desteklerinizi, hayır dualarınızı emin olun her an yanımızda hissediyoruz. Ben bu duruşunuzdan, özverinizden, samimiyetinizden dolayı her birinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

100 BİN TL VERİLECEK

Kadınlara 100 bin TL'lik destek ödemesi yaplacağını söyleyen Kurum, konu ile ilgili detayları şu şekilde verdi:

"İstanbul'un bu cesur kadınları artık bu şehrin işveren kadınları olacaklar, yeni dönemin aktörleri olacaklar. Sizler, hangi sektörde iş yapmak isterseniz, biz tam o karar noktasında sizlerin hemen yanı başında olacağız. İlk işini kuran 100 bin girişimci kadınımıza 'Size İBB'den 100 bin lira, işini geliştir.' diyeceğiz, 'Gözün arkada kalmasın, Murat evladın, Murat kardeşin, Büyükşehir yanında.' diyeceğiz. Buradaki girişimci hanımefendilerimiz gibi işini kuracak hanımefendiler, vereceğimiz sermayelerle, İSMEK'te vereceğimiz yine eğitimlerle, desteklerle kendi işini kurabilecek. Aile ekonomisine destek olacak, çocuklarını daha iyi şartlarda yetiştirebilmek için bir mücadele verecek ve biz de ona katkı sunmuş olacağız. Onun mutluluğuna, onun duasına inşallah şahitlik etmiş olacağız"

BAŞVURU

Başvurular seçimden sonra başlayacak. Başvuru ekranı açıldığında bildirimle haberdar olmak için UYGULAMAMIZI TIKLA İNDİR

Kaynak: Finans7

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 6 Ay Önce
😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣