Kadın Polis, Meslektaşına Saldırdı: Açığa Alındı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kadın Polis, Meslektaşına Saldırdı: Açığa Alındı

İstanbul'da meydana gelen olayda bir polis memuru, meslektaşına saldırdı. Meslektaşını döven kadın polis açığa alındı.

Çalışma Hayatı 8 Mayıs 2022 10:31 2
Kadın Polis, Meslektaşına Saldırdı: Açığa Alındı

İstanbul'da meydana gelen olayda bir polis memuru, meslektaşına yumruk attığı için açığa alındı.

İstanbul Bahçelievler'de geçen gün meydana gelen olayda, gece 3.00 sularında bölgede denetim yapmakta olan polis memurları, 4 kadının içinde olduğu arabadan yüksek sesle müzik geldiğini fark etti. Bir çöp konteyneri yanında duran ve çevreye rahatsızlık veren kadınlar, çöpe ok sayıda şişe attı ve polis ekipleri bölgeye gelerek duruma müdahale etmek istedi. 

Araç içinde bulunan 4 polisin kimliklerini isteyen polis memurları ile kadınlar arasında tartışma çıktı. Araçta bulunan Pınar K. isimli kadın, kendisine polis süsü vererek Devrem ben de sizdenim dedi ve yol verin gidelim  diyerek kimlik vermeyi reddetti. Daha sonra da araçta polis olduğunu söyledi.

Ekipte bulunan polislerden biri sürücü ile konuşmaya gitti. O sırada arka koltukta oturmakta olan Gülizar K isimli kadın polis olduğunu söyledi. Polis kimliğini cüzdanından çıkarak kadın diğer polise kimliğini sallayarak sana ne kimlik göstereceğim alt devre sana rapor tutacağım dedi ve polisleri terslemeye başladı. Bunun üzerine polis ekipleri bölgeye trafik polisi çağırdı. Bunun üzerine araçta bulunan ve polis olduğu öğrenilen Gülizar K . ile Pınar K isimli kadınlar araçtan indi ve polislere saldırdı. Pınar K isimli kadın, elindeki telefonla İ.B. iğsimli polisin kafasına vurmaya başladı ve onu yaraladı. Gülizar K. ise İ.B. isimli polisin sağ gözüne yumruk attı. 

Polis ekipleri kadınları sakinleştirmeye çalıştı. Ama sakinleşmeyen Gülizar K. ve Pınar K.'nın "Sizi gebertirim, sizi meslekten attırırım" şeklinde bağırdığı ve bölgedeki polislere tehdit ve hakaretlerde bulunduğu öne sürüldü. Bunun üzerine bölgedeki polisler destek istedi. Bunun üzerine iki kadın sakinleşti. Bölgeye gelen destek ekipleri ile birlikte 4 kadın gözaltına alındı. 

Yakalanan ve gözaltına alınan kadınlardan araç şoförü Pınar K'nın 1.00 promil alkollü olduğu öğrenilirken Gülizar K isimli kadının ise bir ilçede görevli polis memuru olduğu öğrenildi. Emniyette ifadeleri alınan kadınlar daha sonra serbest bırakıldı. 

POLİS AÇIĞA ALINDI

Edinilen son dakika bilgilerinegöre Gülizar K'nın açığa alındığı , hakkında idari işlem başlatıldığı öğrenildi. 

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Biz de polis olmak için can atalım olamayalım. Hayat işte. İki gün sonra göreve döner.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Böyle kendini bilmez leri açığa almak çözüm değil meslekten men edeceksin ki teşkilatın adı ve ve onuru kirlenmesin alkol alıp insanlara saldıran sonra kendine geldiğinde ben alkollüydüm özür dilerim hatırlamıyorum ayağına yatanlara ağır cezalar gelmeli ki alkol alan evinde zikkimlansin kimsye Zarar vermesin alkolü alıp her boku yerler sonra acitasyon yaparlar