Kaçak elektrik kullananlar, polis ve elektrik ekiplerine saldırdı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kaçak elektrik kullananlar, polis ve elektrik ekiplerine saldırdı

Son dakika haberi: Kaçak elektrik kullanan kişiler polis ve elektrik görevlilerine saldırdı. İşte bölgeden gelen son dakika bilgileri.

Yerel Haberler 7 Haz 2023 21:07 0
Kaçak elektrik kullananlar, polis ve elektrik ekiplerine saldırdı

Kaçak elektrik kullananlar, kontrole gelen ekiplere saldırdı.

Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nden son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Dicle Elektrik bünyesindeki enerji kayıpları ekibi, Alçak Gerilim hattına bağlanan kaçak elektrik kablosunun 100 metre uzağındaki ticarethaneye ve daha sonra da buğday tarlasına kadar çekildiğini tespit etti.

Bu tespit sonrası polis ekipleri bölgede güvenlik önlemleri aldı ve kontroller sırasında görevliler, Fatih Mahallesi Tavşantepe mevkisinde Alçak Gerilim elektrik hattını taşıyan bir beton direğin üzerinden kaçak bağlantı yapıldığını tespit etti.

Kaçak elektrik kablolarının görülmemesi için kabloların direğin içindne ve bazı bölgelerde yer altından geçirildiği ve 100 metre uzaklıkta olan otopark olarak kullanılan ticarethaneye ait olan tek katlı binaya kadar getirildiği belirlendi.

Kablonun çekildiği yere gelen görevli personeller, elektriğin hem otoparkta hem de binanın arkasındaki buğday tarlasını sulamak için kuyuya bağlantığı belirlendi. Kaçak hattın tespit edildiğini gören ekipler, bölgede olayı cep telefonunda kameraya alırken bölgede gerilim yaşandı. Olaya müdahale eden polis ekipleri, bu kişileri bölgeden götürdü.

Bölgede çalışmalarını bitiren ekipler araçları ile giderken kaçak elektriği kullananlar onları takip etti ve onları tehdit etti. Seni mermi manyağı yaparım diyen kişilere polis ekipleri gelerek müdahale etti. Bölgede gerginlik sürerken polisin müdahalesi sonrası gerginliğin sona erdiği ve bu kişiler hakkında polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldığı bildirildi.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç