Kabineye geliyor: Asgari ücrete refah payı zammı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kabineye geliyor: Asgari ücrete refah payı zammı

Son dakika haberi: Asgari ücrete refah payı zammı geleceği açıklandı. Refah payının ne kadar olacağı kabinede belirlenecek.

Kabineye geliyor: Asgari ücrete refah payı zammı

Kabine bu hafta toplanıyor: Refah payı gündemde.

Cumhurbaşkanlığı KAbine toplantısının bu hafta gerçekleşeceği açıklandı. Sabah Gazetesi'nin son dakika olarak aktardığı habere göre Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında kabine toplantısı bu hafta yapılacak ve önemli konular ele alınacak.

Yapılan açıklamada bu hafta toplanacak kabinenin en önemli gündem maddesinin terör saldırıları, şehitlerimiz, bölücü hainlerin inlerinde etkisiz hale getirilmesi ve asgari ücret olacak.

ŞEHİTLERİMİZİN KANI YERDE KALMAYACAK

İki gün art arda yüreğimiz yandı. Irak'ın kuzey bölgesinde önceki gü,n düzenlenen alçak saldırıda 6 askerimiz şehit olmuştu. Dün gerçekleşen diğer alçak saldırıda da 6 askerimiz şehit oldu.

İki günde 12 vatan evladını toprağa uğurlamanın acısını yaşarken askerlerimiz, terör yuvalarını ateş altına aldı. Yapılan açıklamada şehitlerimizin kanlarının yerde kalmadığı, bölücü hainlerin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Kabinede teröristlere yönelik operasyonlar gündemde olacak.

DİĞER KONU: ASGARİ ÜCRETE REFAH PAYI ZAMMI

Sabah Gazetesi, asgari ücrete refah payı zammının geleceğini söyledi. Pazartesi yapılacak Asgari ücret 3. toplantısından sonra Çarşamba günü kabinenin yapılması bekleniyor. Kabineye, Pazartesi görüşülen rakamlar gelecek ve refah payı eklenecek.

ERDOĞAN'DAN SON DOKUNUŞ GELECEK

Asgari ücret zammında son dokunuşun Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geleceği ve rakamın netleşeceği, Cuma günü rakamın açıklanacağı bildirildi. Asgari ücret zammından haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç