Kabine'nin açıklanmasının ardından Sinan Oğan'dan ilk açıklama
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kabine'nin açıklanmasının ardından Sinan Oğan'dan ilk açıklama

Son dakika haberi: Kabine'nin açıklanmasının ardından Sinan Oğan'dan ilk açıklama.

Siyaset 4 Haz 2023 08:32 0
Kabine'nin açıklanmasının ardından Sinan Oğan'dan ilk açıklama

Son dakika: Kabine'nin açıklanmasının ardından Sinan Oğan'dan ilk açıklama.

Günlerdir merakla beklenen yeni kabine dün akşam 22.00'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklandı. 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı destekleyen Sinan Oğan'ın yeni kabinede yer alacağı iddiaları da böylece son buldu. 

SİNAN OĞAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Oğan, yeni kabinede yer almazken; bakanların belli olmasının ardından sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Sinan Oğan'ın açıklaması şu şekilde;

"Yeni kabinenin ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum. İlk gün de söylediğimiz gibi Sn. Cumhurbaşkanı ile bizim herhangi bir makam pazarlığımız olmamış, ilkeler bazında bir anlaşmamız söz konusu olmuştur. O sebeple ilk günden beri ismimiz üzerinde yürütülen “pazarlık” vs gibi spekülasyonların ne kadar yersiz ve iftira amaçlı olduğu bir kez daha görülmüştür. Başta ekonomi ve sığınmacılar olmak üzere önümüzdeki süreçte ilkelerimizin hayata geçirilişine hep beraber şahit olacağız inşallah…"

"DEVLET BAHÇELİ'NİN ETKİSİ VAR"

Oğan'ın bakan olmamasının ardından dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Sözcü TV canlı yayınına katılan 22. dönem AK Parti Milletvekili Emin Şirin, yaptığı açıklamada "Sinan Oğan'ın bakan olmamasında Devlet Bahçeli'nin etkisi var" diye konuştu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç