Kabinede asgari ücret ve emekli zammı ele alınacak
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kabinede asgari ücret ve emekli zammı ele alınacak

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı yapılacak. 6 Aralık'ta yapılacak kabine toplantısına kısa süre kaldı.

Son Dakika 5 Ara 2023 17:41 0
Kabinede asgari ücret ve emekli zammı ele alınacak

Kabine 6 Aralık'ta toplanıyor: İşte gündemdeki konular.

6 Aralık 2023 tarihinde kabine toplanacak. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak kabinede önemli konular ele alınacak.

Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenecek kabine toplantısında öncelikli konu, Gazze'de son durum olacak. Burada devam eden katliam hakkında değerlendirmeler yapılacak. Gazze'deki insanlık dramının sona ermesi için yapılan diplomatik girişimler ve insani yardımlar ele alınacak.

GÜNDEMDEKİ DİĞER KONU: ENFLASYON VE ASGARİ ÜCRET

Kabine gündeminde yer alacak diğer konu asgari ücret ve yüksek enflasyuon. Yüksek enflasyonun aşağı çekilmesi için ekonomi yönetiminin attığı adımlar ele alınacak ve 1 Aralık'taki ilk asgari ücret toplantısı görüşülecek.

EMEKLİ MAAŞI DA GÜNDEME GELEBİLİR

Alım güçleri oldukça düşen emeklilerin maaşlarına seyyanen zam için görüşmeler yapılacak. Bunun yanı sıra Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçen günlerde yoğun bir görüşme gerçekleştirdiği, Katar ve BAE'de yapılan görüşmelerin de kabinede ele alınacağı öğrenildi.

Öte yandan Ankara ile Atina arasındaki konular ve son durum da ele alınacak.

KABİNE SONRASI AÇIKLAMA GELECEK

Kabine toplantısıın gündüz 15.30 civarında başlaması bekleniyor. Beştepe'de düzenlenecek toplantının 19.00 civarında sona ereceği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kameralar karşısına geçerek açıklama yapması bekleniyor. Kabine kararları için aşağıdaki linklerden mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin TIKLAYIN

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç