Kabine yoğun gündemle toplanıyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kabine yoğun gündemle toplanıyor

Kabine gündemi açıklandı. Açıklanan gündem ve kabinede ele alınacak konuların detayları yazımızda.

Siyaset 3 Haz 2024 4
Kabine yoğun gündemle toplanıyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplanıyor: İşte gündemdeki konular.

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı yarın gerçekleşecek. Cumhurbaşkanı vE AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığı'nda toplanacak kabinede gündem oldukça yoğun olacak. Bayram tatili, emekli bayram ikramiyesi, başıboş köpek sorunu, kamuda tasarruf ve 1 yılda yapılanlar kabine gündeminde.

BAYRAM TATİLİ 9 GÜN OLACAK MI?

Kurban bayramnı tatilinin 9 güne çıkarılıp çıkarılmayacağı konusu kabinede ele alınacak. 16-19 Haziran 2024 arası kutlanacak Kurban Bayramı tatiline Perşembe ve Cuma'nın da eklenerek tatilin 9 gün olup olmayacağı kabinede belli olacak.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ

Emeklilere ödenecek 3 bin liralık bayram ikramiyesi de kabine gündeminde olacak. İkramiyeye zam beklenmiyor. Kabinede ödeme tarihlerinin belirlenmesi bekleniyor.

BAŞIBOŞ KÖPEK SORUNU

Başıboş köpek tasarısının kabinede görüşülmesi, bu konuda gelinen son nokta hakkında kabineye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunum yapılacağı ve taslak çalışmaya son şeklinin kabinede verileceği öğrenildi.

KAMUDA TASARRUF

Kamuda tasarruf tedbirlerine uyulup uyulmadığı, yeni tedbirlerin ne olacağı konusu da kabinede ele alınacak.

1 YILDA NELER YAPILDI?

Seçimin üzerinden 1 yıl geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan kabineden sonra neler yapıldığına dair bir sunum yapılacağını söyledi.

9. YARGI PAKETİ

Kabinede 9. Yargı Paketi de ele alınacak ve son rötuşlar yapılacak.

Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan kameralar karşısına geçerek açıklama yapacak. Açıklamadan bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden finans7 mobil uygulamamızı ücretsiz indirin
Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 54 Gün Önce
9. Yargı paketi bir an önce yasalaşsin. Beklenti içerisinde olan analar babalar cocuklar var. İkinci kez mükerrer ceza infaz uygulaması yüzünden vatan evlatları 4 4 tam kapalı cezaevi yatıyor. Terör bile 4 3 infazı var. İkinci kez mükerrer uygulaması zulümdür kalksın...
Ziyaretçi 54 Gün Önce
Bağkur 7200 sözünün tutulmasını
Ziyaretçi 54 Gün Önce
memurlara 3600 gosterge istiyoruz her memur 3600 göstergesi hakkediyor 1 /4 universite mezunuyum 3600 gosterge almadan emekli olmayacagim
Ziyaretçi 54 Gün Önce
Ne kadar yogunlar yazık köpek dostlara dokunmayin