Kabine Toplantısından Taşerona Kadro Açıklaması Geldi mi? (Hangi İşçilere Kadro Verilecek? Belediye Şirket İşçilerine Var mı 2022)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kabine Toplantısından Taşerona Kadro Açıklaması Geldi mi? (Hangi İşçilere Kadro Verilecek? Belediye Şirket İşçilerine Var mı 2022)

Kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir son dakika açıklamasında bulundu. Taşeron açıklaması geldi mi?

Son Dakika 24 Ekim 2022 19:55 0
Kabine Toplantısından Taşerona Kadro Açıklaması Geldi mi? (Hangi İşçilere Kadro Verilecek? Belediye Şirket İşçilerine Var mı 2022)

Kabineden sonra taşerona kadro açıklaması geldi mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kabine toplantısından sonra kameralar karşısına geçti. Erdoğan kabineden sonra yaptığı açıklamada gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Erdoğan açıklamasında şunları söyledi:

"Türkiye'nin siyaseti ekonomisi ve tüm gelişmeleri dünyada olup bitenlerden bağımsız değil. İnsallah bu dönemde dünyamz parıltılı kavramları önümüzde getiren sapkın dayatmalardan kurtulacaktır. Her alanda büyüen bir Türkiye için çalışıyoruz. Türkiye Yüzyılı Hedefimiz sadece refahı ülkemizi yükseltme gayesi taşımıyor. Aynı zamanda inanç, kültür ve medeniyet köklerimizi ihya edecek adımdır. 

Tüm Türkiye'ye sesleniyoruz. Gelin Türkiye Yüzyılını geçen 20 yılda inşaa ettiğimiz alt yapının üzerine kuralım. Gelin 2023 'ü ülkemizin en büyük atyılımının başlangıç noktası haline getirelim. Çözülmemiş hiçbir mesele bırakmamak için neler yaptığımızn en yakın şahidi milletimizdir.

Tüm umudunu ülkenin felaketina bağlayan siyasilerle uğraştık. Ülkemizin bu hususta hak ettiği günlere ulaşması uzak değil. Bugün de ülkemizin tüm sorunlarını çözecek gayreti sürdürüyoruz. Her bir vatandaşımızı layık olduğu haklara özgürlüklere, refah düzeyine kavuşturmada kararlıyız. Umutlarımızın üzerinin gölgelenmesine rıza göstermeyeceğiz. Her kesimden insanımız bizimle olduğu müddetçe önümüzde duracak , bizi engelleyecek güç tanımıyoruz. Ülkemizin zenginliğini her kesimle adil şekilde dağıtmaya devam ediyoruz.

Türkiye'nin en kapsamlı sosyal programlarını biz getirdik. Bunun sebebi eskiye göre milletin daha çok sıkıntı çektiği değil, insanımızın hayat standardı çıtasının yükselmiş olması."

TAŞERON

Kabine sonrası taşerona kadro açıklaması gelmedi. Taşerona kadro konusunda Erdoğan'ın açıklamasından sonra Çalışma Bakanı'nın gazetecilerle bir araya gelmesi ve açıklama yapması bekleniyor. Açıklama gelince haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç