Kabine sonrası Cumhurbaşkanından EYT açıklaması geldi: Meclise geliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kabine sonrası Cumhurbaşkanından EYT açıklaması geldi: Meclise geliyor

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine toplantısı sonrası EYT açıklaması geldi.

Emekli Haberleri 9 Ocak 2023 19:49 0
Kabine sonrası Cumhurbaşkanından EYT açıklaması geldi: Meclise geliyor

Son dakika haberi: ERdoğan'dan EYT açıklaması.

Kabine toplantısından sonra açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesine değindi şunları söyledi:

"Her konuşmamızda her adımımızda ifade ettiğimiz 2023'e kavuştuk. Kimi dönemlerde acıların büyükleri, kimi dönemleri ise artan cesaretimizle hatırladık.

Biz de yeni yüzyılımızın müjdecisi 2023, Türkiye Yüzyılı yapmak için çalışmalarımızı yaptık. Cumhuriyetimizin yeni yüzyılına güçlü bir başlangıç yapma amacımız vardır. Son Kabine toplantımızın ardından EYT'li olarak bilinen vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturacak çalışmayı yakında meclisimize getiriyoruz. Gençlerimizin istihdamı için 6 bakanlık ile başlattığımız 1 milyon yazılımcı projemizi 29 Aralık'ta açıkladık.

EYT AÇIKLAMASI

Erdoğan açıklamasının devamında emeklilikte yaşa takılanlar düzenlemesini tamamladıklarını , herhangi bir yaş sınırı olmadan düzenlemenin getirildiğini ve önümüzdeki günlerde bunun meclise sunulacağını söyledi. Erdoğan açıklamasında, "Milyonlarca vatandaşımızın sorunlarını herhangi bir sınırlamaya gitmeksizin çözüme kavuşturacak çalışmayı yakında TBMM'nin takdirine sunuyoruz" dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç