Kabine Sonrası 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Atama Müjdesi Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kabine Sonrası 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Atama Müjdesi Geldi

Son dakika haberi: Kabine toplantısından öğretmen atama müjdesi çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 bin atama olacağını söyledi.

Memur Alımı İlanları 27 Haz 2022 21:19 4
Kabine Sonrası 20 Bin Sözleşmeli Öğretmen Atama Müjdesi Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kabine sonrası öğretmen atama müjdesi.

Kabineden sonra açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye'de yeni harekat olacağını söyleyerek, "Irak sınırını temizleyecek operasyonlar başarı ile sürüyor. Akdeniz ve Ege'deki haklarımızı korumak için tüm adımları attık atacağız. Pek çok coğrafyada yürüttüğümüz faaliyetlere devam ediyoruz. Efes 2022 tatbikatı bu tablonun askeri boyutunu temsil ederek başarı ile sonuçlanmıştır. TSK 'nın hazırlık aşamasının tammaında onlara başarılar diliyorum. Rabbimden mehmetçiğimizi korumasını niyaz ediyorum." dedi. 

20 BİN ATAMA

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında 20 bin öğretmen atamasına değindi ve önümüzdeki günlerde MEB'in açıklama yapacağını söyleyerek, "20 bin yeni öğretmen ataması ile ilgili süreç önümüzdeki günlerde MEB tarafından başlatılacak." dedi.

Siz hangi branşa atama bekliyorsunuz? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

ATAMA TAKVİMİ AÇIKLANIYOR

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasından sonra konu ile ilgili bir açıklama yaptı ve atama takvimi ile ilgili, "Her zaman öğretmenlerimizin yanında olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği atama müjdesi için şükranlarımızı sunuyoruz. Atama takvimini en kısa sürede açıklayacağız. Öğretmen adaylarımıza şimdiden hayırlı olsun." dedi.

FİNANS7 YAZMIŞTI

Finans7.com olarak Cumartesi günü yazdığımız haberimizde öğretmen atama için kabineden açıklama geleceğini söylemiştik. Siz de en doğru ve hızlı habere ulaşmak için mobil uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (4)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
İibf de atama bekleyen muhasebe öğretmenlerinide görün artık ilahiyata verdiğiniz önceliği bizde istiyoruz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Engelli öğretmen ataması da dahil mi bilgisi olan var mı
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
6 bin olmalı bence
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
20 bin atama olacak sosyal bilgiler bölümü 100 130 kişi atayacak ama sadece sosyal bilgiler bölümünden 30 bin mezun sınava girecek çık bakalım bu işin içinden reis