Kabine Sona Erdi: Bayram Tatili 9 Gün mü? Okullar 9 Gün Tatil mi? 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Kabine Sona Erdi: Bayram Tatili 9 Gün mü? Okullar 9 Gün Tatil mi? 2022

Kabine sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir son dakika açıklamasında bulundu ve önemli ifadeler kullandı.

Son Dakika 25 Nisan 2022 19:24 0
Kabine Sona Erdi: Bayram Tatili 9 Gün mü? Okullar 9 Gün Tatil mi? 2022

Son dakika haberi: Kabine toplantısından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 9 günlük tatil açıklaması gelmedi. Bayram tatili 9 gün olmayacak.

Kabine toplantısı sona erdi ve kabine sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kameralar karşısına çıktı. Kabine sonrası yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan şunları söyledi:

 

"Yeni ekonomi planımızda ısrar ettik. Elbette bu alanda sıkıntı yaşadık. Tüm dünyada fiyatların artması ülkemize de yansıdı. Doğalgaz ve elektrik başta olmak üzere çok sayıda kalemde sübvansiyon yapmamıza rağmen hala etkiler ciddi görülüor. Kur dalgalanmaları ile uğraşmak zorunda kaldık. Aldığımız tedbirlerle kurun istikrarını sağlamış olsak da yükselişin fiyatlara etkisi kalıcı olmuştur. 

 

15 MİLYAR LİRALIK YENİ DESTEK PAKETİ GELİYOR

Baharın yaz aylarının sağlayacağı rahatlamaya şimdiden gözünü dikenlere karşı teyakkuz halindeyiz. Bundan sonra temel ihtiyaç maddelerinin fiyatlarını sebepsizce arttıranlara hiç acımayacağız. Tabi sadece fiyat artışlarına mücadele ile yetinmiyoruz. Desteğe ihtiyaç duyan vatandaşlarımızın yanındayız. Engelli, yaşlı, dul ,şehit yakını ve gazilere yönelik yeni destekler var. Ramazan ayına denk gelen 1.5 milyar liralık engelli ve yaşlılık maaşlarını Cuma gününden itibaren ödeyeceğiz. Ayrıca 15 milyar liralık sosyal destek paketi çalışmalarının sonuna geldik. İnşallah uygulamya gideceğiz. 

hER ALANDA GTÜNÜMÜZ İHTİYAÇLARINA UYGUN ALT YAPI SAĞLIYORUZ. üLKEMİZDE BUNLARIN TAMAMINA SAHİBİZ. gELECEĞİMİZE GÜVENLE BAKIYORUZ. Yeni vizyonlarla bizden sonraki nesillerin önünü aydınlatıyoruz. Küçük engeller bizi alı koyamayacak. Son 10 yılda nice toplumların felaketine, nice toplumların yıkılmasına neden olan senaryolar ülkemizde başarıya ulaşmadı. Bizim için artık sadece ve sadece büyük ve güçlü Türkiye var. Bizim için sadece ülkemizi bu hedefe ulaştıracak yeni kalkınma edefleri var. 

 

Geçtiğimiz 20 yılda hayata geçirdiğmiz onca eser ve hizmeti bunun için ülkemize kazandırdık. Türkiye'nin önündeki fırsatları görmememek için kalbinin kararması gerekmektedir. Şimdi de vatandaşlarımıza diyoruz ki yaşadığımız sıkıntılar dünyanın , ülkemizin içinden geçtiği tarihi değişimin sancılarıdır. Sabredersek , azmedersek , devam edersek bu yolun sonu Gazi Mustafa Kemal'in söylediği muassır medeniyetler seviyesinin üstü olacak. 

 

Ülkemizi vesayetten kurtardır enflasyonu da yeneceğiz, ülkemizi enflasyona ezdirmeyeceğiz, çarşı pazardaki ateşi , hayat pahalılığını bitireceğiz. İnsanımızın yüreğindeki sıkıntıların hepsini çözeceğiz. Biz bu millete güveniyoruz. Biz kendimize güveniyoruz. "

BAYRAM TATİLİ AÇIKLAMASI GELMEDİ

Son günlerin en merak edilen konusu ise bayram tatilinin 9 gün olup olmayacağı konusu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ramazan Bayramı tatili hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Bu da kabinede bu konuda bir karar alınmadığı ve bayram tatilinin 5 gün olacağı, Perşembe ve Cuma günü mesai olacağı anlamına geliyor.

Not: İlerleyen saatlerde bir açıklama gelmesi durumunda karar değişebilir. Ancak karar alınmışş olsaydı kabinede açıklanırdı. Bu konuda açıklama geldiğinde haberdar olmak için uygulamamızı indirin >>> 

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

RAMAZAN BAYRAMI GÜNLERİ

KURBAN BAYRAMI HANGİ GÜNLERE DENK GELİYOR?

Kurban Bayramı 9 Temmuz günü başlıyor. 9-10-11-12 Temmuz 2022 tarihlerinde 2022 yılı Kurban Bayramı idrak edilecek. 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç