Jose Mourinho ne kadar maaş alacak? İşte Fenerbahçe'ye maliyeti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Jose Mourinho ne kadar maaş alacak? İşte Fenerbahçe'ye maliyeti

Jose Mourinho'nun maaşı ne kadar olacak? Merak edilen sorunun cevabı sonunda geldi. İşte gelen son dakika açıklaması.

Spor 5 Haz 2024 0
Jose Mourinho ne kadar maaş alacak? İşte Fenerbahçe'ye maliyeti

Mourinho ne kadar kazanacak?

Fenerbahçe'den son dakika haberi geldi. Gelen haberde dünyaca ünlü teknik direktörün Fenerbahçe'de yıllık kazanacağı miktara yer verildi.

Geçen gün transfer gerçekleşti ve ligde 10 yıldır şampiyon olamayan Fenerbahçe, bu sezonun da 2'ncilikle sona ermesinden sonra gemileri yaktı. Başkanlık seçimi öncesi Ali Koç vites yükseltti ve dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho'yu transfer etti.

Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzalayan Mourinho, 2 yılda yüksek oranda bir para kazanacak.

AZİZ YILDIRIM 15 TEKLİF ETTİ: BİZ 3 EKSİĞİNE ANLAŞTIK

Ali Koç yaptığı son dakika açıklamasında Aziz Yıldırım'ın Mourinho'ya 15 milyon teklif ettiğini söyleyerek, "Sayın Aziz Yıldırım, Mourinho'ya 15 milyon euro teklif etti. Biz Mourinho ve tüm ekibiyle 1 yıllık toplam 12 milyon euro karşılığında anlaştık. Mourinho'nun bize ne kadar inandığının kanıtı bu" ifadelerini kullandı.

Gelen bilgilere göre 2 yıllık mukavele imzalayan Mourinho, 2 yılda toplamda 24 milyon euro kazanacak. Bu para ekip ile birlikte olacak.

Acun Ilıcalı Mourinho ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Jose Mourinho gibi marka bir ismin Fenerbahçe'ye gelmesi büyük bir gururdur. Fenerbahçe öyle bir kulüp ki, Jose Mourinho bile koşa koşa geliyor. Jose Mourinho Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bilen bir teknik direktör, ikna etmek zor olmadı sadece inandırmak gerekti. Başkanımız Ali Koç bu zaman diliminde şov yaptı"

Acun konu ile ilgili açıklamasının devamında Moruinho'nun getirilişi ve yaşananlar ile ilgili süreci şu şekilde aktardı:

"Dışarıdan da içeriden de elimden geleni yaparım. Şu duyguyu hiçbir şeye değişmem. Tüylerim diken diken oldu. Bu kadar taraftar bugün buraya Fenerbahçe'sine destek vermek için gelmiş. Bir teknik direktöre hoş geldin demek için tribünleri doldurmak Fenerbahçe'nin farkı. Hocamız bir kere futbola aşık. 10 cümlesinin 9.5'u futbolla ilgili oluyor. Kendini futbola adamış bir isim. Zeka konusunu konuşmamıza gerek yok zaten. Çok önemli bir marka. Onun konuşmalarını dinlemek bile mutlu ediyor"

Gelecek sezon bizi son derece heyecanlı ve mücadele dolu bir lig bekliyor.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç